× Close
About Us Image
Over ons

Hi! Aangenaam, wij zijn Lyla & Jasmijn Kok, oprichters van Nanny Nina. Ons doel is ouders te laten genieten, terwijl hun kinderen ook een toptijd hebben. Het vinden van de ideale oppas is een hele persoonlijke zoektocht, die wij graag een stuk gemakkelijker maken. Onze database zit vol betrouwbare, leuke natuurlijk lieve nanny’s met voor elk gezin de perfecte match. Last minute afspraak, oma die toch niet kan komen, onverwacht de kinderen een dag thuis? Wat de situatie ook is, met Nanny Nina is de oppas in no time geregeld.

Bij ons draait alles om vertrouwen en vrijheid. Wij zorgen voor een betrouwbare oppas – of gastouder of au pair – zodat ouders zich onbezorgd op hun werk kunnen focussen of lekker wat tijd voor zichzelf hebben. Tegelijkertijd helpen we onze nanny’s om een serieuze carrière te maken van hun oppaswerk. Op de Nanny Nina Academy leiden we geïnteresseerden in zes maanden op tot pedagogisch professional om aan de slag te gaan als gastouder. We helpen graag vrouwen in hun kracht, zodat ze het beste uit zichzelf kunnen te halen.

Hof van Saksen: een Va-Glijd-Kantie!

Datum: 09/09/2021
Auteur:
Over de Auteur: Ik ben Hester (40+), moeder van super chiller Xander (9) en druktemaker Mare (7), en getrouwd met Meneer R. We dromen elke dag over ons volgende avontuur, smeden wilde plannen en genieten ondertussen van de ooit zo door ons gevreesde burgerlijkheid van het traditionele gezinsleven. En over dat alles schrijf ik episteltjes, feed ik mijn instagram en mag ik bloggen voor Nanny Nina!

Blogger Hester wint in december 2020 de speurtocht wedstrijd van Nanny Nina, een weekendje naar het prachtige Hof van Saksen! Lees hier hoe dat weekend verliep…

Je wordt er kotsmisselijk van en je weet niet of je ondersteboven of achterstevoren weer tevoorschijn komt, maar je wilt zeker nog een keer of duizend. Ik lees hardop de recensies van de glijbanen in Het Hof van Saksen. We zijn onderweg – weekendje vakantie! Bij Opa en Oma in de buurt, met mega glijbanen, met een trampoline-park, met luxe woonboerderijen, in de natuur, en….. dat alles dankzij een gewonnen prijsvraag.

Wat een cadeautje! Paradise, here we come! Papa trekt wit weg bij het horen van de glijbaan-details maar Mare en Xander smeken, dreigen, onderhandelen en chanteren om vanavond nog te mogen zwemmen. Voor koffie op bed morgenvroeg en hulp bij het uitpakken van de auto blijk ik bereid eens te kijken of we nog een tijdslot in het zwembad kunnen reserveren….

Twee meiden op een band op de waterglijbaan van Hof van Saksen

Super sonische glijbanen

Wat een timing! We blijken bijna een jaar geleden Het Weekend te hebben gekozen dat voor het eerst in corona-tijd de zwembaden weer open mogen. Gelukkig zit ik nog middenin de “enkel in de puinhoop dankzij de sneeuw” revalidatie en heb daarmee een goed excuus de super sonische draaiende hoogtevrees tartende glijbanen – met alle geveinsde spijt in mijn stem – te moeten afslaan. Meneer R. helaas niet.

Terwijl ik zalig rustgevende baantjes trek zie ik de rest van het gezin hyper rondrennend van glijbaan naar wildwaterbaan. “Geen wachtrij mama” roepen de kids elke keer dat ze mij zien, weer een voordeel van de corona-tijd gevonden. Alhoewel ik me afvraag of meneer R. er ook zo over denkt…. maar het vakantiegevoel is er! Uitdruipend op het terras bij onze luxe en grote woonboerderij worden de vakantieplannen gesmeed. We hoeven niet te koken, de opa’s en oma’s komen langs, de zon schijnt – warempel – en we zijn uit de 24/7 van de grote stad. 

Xander en Mare hebben de app van het resort geopend. Er moet een gedetailleerd schema gemaakt worden, zoveel te doen! De focus ligt eerst op het trampoline-park. Wonder boven wonder bevinden de trampolines zich op 3 minuten lopen van onze boerderij, en wereldwonder nummer dertien: er is over 5 minuutjes nog plek om te springen.

Het laatste moment van de dag. Geen tijd te verliezen. De kids vliegen de boerderij uit. Springen op de meegebrachte steps en Spring Spring Spring. Ondertussen ontdekken wij het vriendelijke supermarktje, inclusief ingebouwd ijsbarretje! Allemaal verse en gezonde spulletjes links en rechts. Ook nog gezond kunnen doen op vakantie – het moet niet gekker worden…..

Druk – druk – druk….

De volgende dagen dompelen de kids zich onder in alle activiteiten. Om 10 uur in de ochtend moeten ze zich melden voor een voetbalwedstrijdje en om 11 uur wordt het volgende zwembadavontuur ingeklokt. In de middag komen Opa en Oma op bezoek die natuurlijk moeten kijken naar de salto’s in het trampoline-park, en zich overgeven aan een uurtje bowlen.

Twee jongens in het trampolinepark van Hof van Saksen

Ondertussen geniet ik van het welkomstkado waarin auteur Ronald Giphart op zeer vermakelijke wijze de geschiedenis van het resort en de woonboerderijen uit de doeken doet. Nu kan ik meneer R. en Opa haarfijn uitleggen waarom de rand van de boerderij zo gemaakt is dat zij – inmiddels herhaald ervaringsdeskundigen – het hoofd flink kunnen stoten. En zie alhier ook de reden dat ik steevast schrijf over een resort en woonboerderijen….

Het echte vakantiestrand in het Drentse landschap laten wij – op aandringen van de kids – aan ons voorbij gaan – het ligt op de route naar het zwembad, lees: naar de glijbanen, en ja, daar ligt de prioriteit. Net als de restaurants, want “daar kunnen we niet voetballen”….. en dus halen we de gezonde salades van de versmarkt, bestellen de pizza’s, tortilla’s en lekkere lasagne bij de eigen bezorgservice van het resort en rennen de kids tussen de happen door achter een voetbal aan, doen een radslag, onderzoeken de vrolijke beelden langs het wandelpad en checken in de app of er morgen nog voldoende vrije momenten zijn voor het zwembad…. 

… op de dag van het uitchecken volgt de laatste ronde glijbanen. Omdat het een ‘wisseldag’ is mogen we stiekem wat langer in het zwembad blijven. Wat een timing dit weekend. We hebben bijna een jaar niet zwemmen driedubbel ingehaald, iedereen is uitgeraasd, vol gesmuld, heeft familie opgesnoven en vakantie gevierd! 

Dank jullie wel Nanny Nina en Hof van Saksen

Wat was de speurtocht actie precies?

Je kon meedoen met de speurtocht door de meest originele foto’s te maken van verschillende onderwerpen en deze insturen. De speurtocht was te vinden in de Allerhande van de Albert Heijn en helemaal coronaproof!

Hebben jullie nu ook acties?

Op het moment niet, maar er komen zeker nieuwe acties aan. Als je op de hoogte gehouden wil worden kan je ons het beste volgen op Insta & Facebook!

Gerelateerde berichten

  1. Verschillende kleuren stoepkrijt die op straat liggen