Blog \ Tussenjaar als au pair

Werken als au pair in het buitenland in je tussenjaar?

Tussenjaar? Word Als au pair en werk in het buitenland

Au pair 5 vragen over uitwisseling als au pair bij nanny nina

Au pair worden? Als je geen zin hebt om eerst een half jaar in Nederland te werken voor je reis kan je ook gewoon meteen op avontuur vertrekken en au pair worden. Je onderdak en eten is geregeld en je verdient zelfs een zakcentje.  . Dit is de perfecte baan voor tijdens een tussenjaar. Dus lees snel verder om te starten bij Nanny Nina!

 

Wat ga je doen als au pair in je tussenjaar?

Als au pair ga je aan de slag bij een leuk gezin ergens in het buitenland Je kiest een gezin dat bij je past en je maakt eerlst natuurlijk via video bellen even kennis. Via Nanny Nina kan je ook het online introductie spel spelen dat is heel leuk om elkaar te leren kennen! Wat ga je doen als au pair in je tussenjaar? Nou je helpt het gezin echt in hun dagelijkse rituelen en maakt onderdeel uit van het gezin. Je maakt bij het gezin ontbijt en je bereid de kinderen voor op een schooldag en past daar de hele dag op of haalt de kinderen uit school, zorgt voor een leuke middag & kijkt bij de voetbaltraining of balletles.

Het ligt dus heel erg aan de leeftijden van het gezin waar je als au pair aan de slag gaat of je een hele dag werkt of alleen de middag in je tussenjaar. Wel staat vast per land dat dit een max aantal uren per week is zodat je nog genoeg vrije tijd hebt om met andere leuke au pair vrienden het land te ontdekken en maximaal te genieten in je tussenjaar.. 

Wij koppelen je aan een leuk gezin dat bij je past en maken alles in orde met de papieren. Je kunt als dat geregeld is meteen aan de slag. Je betaalt vaak je eigen ticket naar het land toe en het gezin betaalt normaliter de terugreis.

Wil je je gastouder diploma halen of heb je de juiste papieren al? Wij helpen je om een professionele nanny te worden & begeleiden je bij dit proces.

 

Wat zijn de kosten van werken als au pair in je tussenjaar?

Er zijn geen kosten om bij ons aan de slag te gaan als oppas., als au pair in principe ook niet maar dit ligt een beetje aan het land waar je naartoe wilt. 

 

Wat verdien je in je tussenjaar als au pair?

Je verdient als au pair een tarief dat is vastgesteld door de overheid van het land waar je naartoe gaat. In Nederland is dit bijvoorbeeld 340 euro maar in Scandinavië is dit bijvoorbeeld veel meer omdat alles daar duurder is. Je hoeft verder geen huur of eten te betalen in je tussenjaar omdat het gastgezin dit voor je doet. Ideaal werk dus in je tussenjaar Wanneer kun je starten als au pair en werkt de inschrijving?

Je kan je aanmelden op onze website en dan linken wij je aan een leuk gastgezin in een land waar jij naartoe wilt reizen. Het ligt er een beetje aan of je in Europa wilt blijven of naar bijvoorbeeld America of Nieuw Zeeland wilt gaan.

 

Waar kan ik aan de slag als au pair in mijn tussenjaar?

We hebben partnerships in 5 verschillende landen zoals Noorwegen, Nieuw Zeeland, Zuid Afrika, de Filipijnen en Brazilie en Copenhagen. Je kan het beste eerst kiezen 

 

Wat vinden anderen jongeren van het tussenjaar bij Nanny Nina?

 

“ Ja joh, werken als aupair bij Nanny Nina  in mijn tussenjaar was echt een geweldige ervaring. Via de app zag ik welke gezinnen  een au pair zochten en zo koos ik mijn eigen gezin dat paste bij wat ik prettig vind. De au pair agent heeft me alles uitgelegd en me hierbij geholpen. Je kiest zelf het land waar je heen wil en ik kon het combineren met een taalcursus engels. In het weekend en in de vrije uren kon ik met de andere au pairs allemaal leuke dingen doen;)!” 

 

Wat zoekt Nanny Nina in een au pair voor een tussenjaar?

❤️ Je bent gek op kinderen en avontuur

🕤 Je bent betrouwbaar en houdt je aan afspraken

✨ Je bent een leuke aupair!

🧜‍♀️ Je komt goed over op het gastgezin

🎓 Diploma of opleiding is niet nodig om als au pair te werken

🧸 Je bent tussen de 18 en 30 jaar oud.