× Close
About Us Image
Over ons

Hi! Aangenaam, wij zijn Lyla & Jasmijn Kok, oprichters van Nanny Nina. Ons doel is ouders te laten genieten, terwijl hun kinderen ook een toptijd hebben. Het vinden van de ideale oppas is een hele persoonlijke zoektocht, die wij graag een stuk gemakkelijker maken. Onze database zit vol betrouwbare, leuke natuurlijk lieve nanny’s met voor elk gezin de perfecte match. Last minute afspraak, oma die toch niet kan komen, onverwacht de kinderen een dag thuis? Wat de situatie ook is, met Nanny Nina is de oppas in no time geregeld.

Bij ons draait alles om vertrouwen en vrijheid. Wij zorgen voor een betrouwbare oppas – of gastouder of au pair – zodat ouders zich onbezorgd op hun werk kunnen focussen of lekker wat tijd voor zichzelf hebben. Tegelijkertijd helpen we onze nanny’s om een serieuze carrière te maken van hun oppaswerk. Op de Nanny Nina Academy leiden we geïnteresseerden in zes maanden op tot pedagogisch professional om aan de slag te gaan als gastouder. We helpen graag vrouwen in hun kracht, zodat ze het beste uit zichzelf kunnen te halen.

Reader Nanny Academy Stappenplan

Datum: 15/06/2021
Auteur:
Over de Auteur: Dit blog is gepubliceerd door iemand binnen het team van Nanny Nina. We hopen je te informeren, verrassen en te verblijden met onze content!

Hoe voer je de juiste stappen uit als gastouder? Vind hier het juiste stappenplan.

Stap 1. Doe onderzoek online

Op het blog van nannynina.nl staat informatie over zzp werk als nanny of gastouder.  Ook Wikipedia legt veel uit over begrippen zoals kamer van koophandel of bedrijfsvorm namen zoals zzp, eenmanszaak, VOF en BV.

Stap 2. Je schrijft een ondernemingsplan voor je onderneming als nanny/ gastouder

Schrijf op hoe jij jouw onderneming gaat opstarten.

xLees deze link voor voorbeelden: 

Stappenplan uitgewerkt in briefjes voor de nanny nina academy

Stap 3. Vraag een ondernemer om feedback te geven op je plan

Stap 4. Schrijf de conclusie: Past ondernemen bij je? 

Vind je ondernemen leuk? Op welke gebieden moet je nog leren / ontwikkelen?  

Meest gestelde vragen over de Nanny Academy

Hoe bepaal je je uurtarief als ZZP gastouder?

In je uurtarief zitten als zzp ook je verzekering, pensioen en vakantiegeld. En je inkomsten belastingen natuurlijk! Daarom adviseren wij om minimaal 14 euro per uur aan te houden. Gemiddeld in Nederland verdienen nannies en gastouders die bij gezinnen thuis werken tussen de 13,50 en 20 euro per uur ( btw vrijgesteld) Dit tarief is ook afhankelijk van hoeveel kinderen er zijn in het gezin waar je werkt.

Je kan in Canva makkelijk een mooie huisstijl zelf ontwerpen. Ik ben zelf groot fan van Canva en bij Nanny Nina maken we er veel gebruik van, het is heel makkelijk in gebruik en je maakt snel de mooiste ontwerpjes. Het ZZP-magazine is ook in Canva gemaakt!

Gerelateerde berichten