Blog Speurtocht voor opa's en oma's in Pijnacker

Speurtocht voor opa's en oma's in Pijnacker

Pijnackers gaan met oma en opa in actie in corona tijden

 Pijnacker speurtocht Nanny Nina

Leuke herfstvakantie activiteit

De traditionele herfstvakantie gaat er dit jaar anders aan toe. Geen buitenlandse avonturen en gezellige feestjes samen. Maar niet getreurd, deze herfstvakantie staat er een hele leuke activiteit op jullie te wachten. De maand oktober staat in het teken van de speurtocht naar hondje Tommy. Je kan dit niet alleen met papa en mama doen, maar ook met opa en oma! 

Om deze herfstvakantie activiteit nog leuker te maken, hebben we er een winactie aan vast geplakt. Als je alle aanwijzingen hebt gevonden, maak jij kans op een weekendje weg naar Hof van Saksen. 

 

Speurtocht voor opa’s en oma’s in Pijnacker

We merken dat veel gezinnen en opa's en oma's het moeilijk hebben in deze corona tijden: 24/7 thuis, met drukke kinderen die standaard teveel achter de Ipad time zitten. In het geval van de opa's en oma's ligt de eenzaamheid op de loer nu bezoek en oppassen gevaarlijke activiteiten zijn geworden. 

Neem daarom opa en oma via videobellen mee en doe de speurtocht in de binnenstad van Pijnacker! Opa’s en oma’s vinden het namelijk geweldig om dingen te ondernemen met hun kleinkinderen.

Wees een echte detective en doe mee met de speurtocht! Scan de QR-code of klik op de link naar de speurtocht!

Wees een echte detective en doe mee met de speurtocht!

 

Hondje Tommy vermist in Pijnacker

Tommy het hondje is gisteravond voor het laatst gezien in de buurt van het ijswinkeltje in Pijnacker. Het is een witte labrador met een rode halsband om zijn nek. Hij is totaal ongevaarlijk, sterker nog hij houdt heel erg van knuffelen, en is te herkennen aan een zwarte vlek bij zijn neusje. Verplaats je in de rol van een echte detective en ga op zoek naar het vermiste hondje. 

Om erachter te komen waar het hondje zou kunnen zijn, hebben we de eigenaresse van het hondje Tommy, Lyla Kok geïnterviewd. " We zijn ons hondje Tommy nu al sinds gisteravond kwijt! Ik was hem aan het uitlaten maar lette even niet op, en toen hij schoot ervandoor. Arm ding, hij heeft het vast koud. We kunnen alle hulp gebruiken die er is in Pijnackerom hem terug te vinden. Willen jullie mij alsjeblieft helpen het met zoeken naar mijn lieve hondje Tommy? Ik mis hem namelijk heel erg!"

 

Speurtocht aanwijzingen in Pijnacker

De eigenaresse van het vermiste hondje heeft wat aanwijzingen voor je om de speurtocht te lopen. Ze kan zich nog 6 plekken herinneren waar ze vaak in Pijnacker met Tommy loopt. 

De speelplaats was de eerste plek waar ze langs liepen, vlak bij De Balij en het Bieslandse Bos. Dat is zijn lievelingsplekje dus er is een kans dat je hem daar vindt.  

  1.   De speelplaats was dus de eerste plek waar ze langs liepen, vlak bij de Julianalaan
  2.   Vervolgens zijn we Julianalaan in gegaan, omdat Tommy het hier een groot feest vindt
  3.   Daarna ben ik langs het politiebureau gelopen
  4.   Of was ik eerst nog even langs de Albert Heijn gegaan, ik weet het even niet meer...
  5.   Ah fijn, daarna ben ik langs de Dorpskerk verder gelopen
  6.   En toen ik langs Bij Ons ijs & Chocolade liep, schoot hij er opeens vandoor.
  7.   Ik zag Tommy toen wel weer richting de Julianalaan rennen
  8.   Zou jij mij kunnen helpen?

 

Doe je mee met de speurtocht in Pijnacker?

Wil jij ook als detective in Pijnacker de speurtocht lopen?

Klik dan snel hier op de link naar alle aanwijzigingen van de speurtocht!

En wie weet ben jij straks wel de grote winnaar en mag je een weekendje weg vieren met je familie in Hof van Saksen!

 

Wat is Hof van Saksen eigenlijk?

Hof van Saksen is een vakantieresort met Saksische boerderijwoningen en vakantiewoningen. Het resort valt onder een van de parken van Landal GreenParks en bevindt zich in de Drentse plaats Nooitgedacht.

Hof van Saksen omschrijft het zelf als: ‘Op Hof van Saksen geniet u samen van een buitengewone vakantie. Met een ruime keuze uit restaurants, een luxe Spa & Wellness, een design zwembad met wildwaterbaan en spectaculaire waterglijbanen én educatieve Kinder Academies is aan alles en iedereen gedacht. Ontdek ook de prachtige omgeving van het resort. Zo wordt uw vakantie onvergetelijk.’

 wat is hof van saksen?

 Voor meer informatie kijk even op de website: https://www.hofvansaksen.nl/resort/op-en-rond-het-resort 

 

Vragen of een geheime tip ontvangen? 

Stuur ons een appje 😉 op 0630229413

Het team van Nanny Nina help je graag, dus schroom niet om ons een appje te sturen!

 

Liefs, Jasmijn, Breg en Laura van Nanny Nina