× Close
About Us Image
Over ons

Hi! Aangenaam, wij zijn Lyla & Jasmijn Kok, oprichters van Nanny Nina. Ons doel is ouders te laten genieten, terwijl hun kinderen ook een toptijd hebben. Het vinden van de ideale oppas is een hele persoonlijke zoektocht, die wij graag een stuk gemakkelijker maken. Onze database zit vol betrouwbare, leuke natuurlijk lieve nanny’s met voor elk gezin de perfecte match. Last minute afspraak, oma die toch niet kan komen, onverwacht de kinderen een dag thuis? Wat de situatie ook is, met Nanny Nina is de oppas in no time geregeld.

Bij ons draait alles om vertrouwen en vrijheid. Wij zorgen voor een betrouwbare oppas – of gastouder of au pair – zodat ouders zich onbezorgd op hun werk kunnen focussen of lekker wat tijd voor zichzelf hebben. Tegelijkertijd helpen we onze nanny’s om een serieuze carrière te maken van hun oppaswerk. Op de Nanny Nina Academy leiden we geïnteresseerden in zes maanden op tot pedagogisch professional om aan de slag te gaan als gastouder. We helpen graag vrouwen in hun kracht, zodat ze het beste uit zichzelf kunnen te halen.

“Wat je ook zoekt qua opvang, wij hebben het voor je”

Datum: 01/02/2022
Auteur:
Over de Auteur: Dit blog is gepubliceerd door iemand binnen het team van Nanny Nina. We hopen je te informeren, verrassen en te verblijden met onze content!
  • Profiel Nanny Nina – Oppasservice Nanny Nina verovert Europa!

Of je nu behoefte hebt aan een eenmalige oppas, vaste hulp, een gastouder of au pair: Nanny Nina weet op alle vlakken ouders te ondersteunen en ontzorgen.

De Nederlandse organisatie groeit dan ook als kool. Het eerste bedrijf in zijn soort dat internationaal opereert, met zo’n 30.000 betrouwbare oppassers in haar bestand, werd opgericht door tweelingzussen Jasmijn en Lyla Kok. “Integriteit is voor ons het allerbelangrijkste. Bij de oppassers én onze medewerkers.”

Nieuwe plannen

De passie voor hun bedrijf spat er vanaf bij de zussen. Ze gaan er overduidelijk helemaal voor en zitten vol plannen om Nanny Nina en de services die ze bieden nog beter en sterker te maken. Zo hebben ze onlangs de au pair service opgericht, naast de services die ze bieden voor gastouders en incidentele of vaste oppassers. Jasmijn Kok: “We vinden het ontzettend belangrijk om naar onze klanten te blijven luisteren. Voortdurend zijn we ermee bezig om te kijken waar zij mee worstelen wat hun behoeftes zijn. Zo kwam ook de au pair service naar boven drijven. Een concept dat ideaal is voor veel ouders, omdat het een flexibele manier van opvang is die veel goedkoper is dan men vaak denkt. Men vindt het vaak alleen nog spannend, om een au pair te vinden die betrouwbaar is en bij het gezin past. En daar kunnen wij, door onze ervaring en het netwerk dat we met Nanny Nina hebben opgebouwd, gelukkig heel goed bij helpen.”

lyla popping champagne op de rand van het kanaal in haarlem
Met investeerder Shawn Harris aan de waterkant naast het Haarlemse kantoor

Perfecte match

Waar Jasmijn met name verantwoordelijk is voor marketing, focust haar zus op de technische kant van het platform. Door het verdelen van de verantwoordelijkheden en hun aanvullende skills vormen ze een perfecte match. De twee vrouwen, die oorspronkelijk zijn opgeleid tot architect en industrieel ontwerper, hadden nooit verwacht dat ze ooit samen een goedlopend bedrijf als Nanny Nina zouden hebben. Dat hadden ze eens moeten weten, toen ze op hun 16de de meest gewilde oppassers van de buurt waren. Jasmijn: “We vonden het ontzettend leuk om te doen, maar konden onmogelijk bij alle gezinnen die ons vroegen komen werken. Dat waren er veel te veel, en we hadden ook nog school natuurlijk. Daarom schakelden we onze vriendinnen in om bij te springen.”

Nadat hun vader online een handig systeem had gebouwd, om de beschikbaarheid van al deze oppassers bij te kunnen houden, was Nanny Nina officieel geboren. Jasmijn: “In de eerste jaren konden we het naast onze studie en later werk doen, maar dat werd steeds lastiger. Dus een paar jaar geleden besloten we allebei ontslag te nemen en vol voor Nanny Nina te gaan.”  Een goede beslissing, zo blijkt. Inmiddels is de organisatie toe aan site nummer 4, is er een innovatieve app, draaien ze een omzet van ruim een miljoen euro, hebben ze 20 mensen in dienst, ruim 36.000 oppassers in het bestand en is Nanny Nina, naast Nederland, actief in Antwerpen, Sevilla en Dublin.

What you see is what you get

Met als kernwaarden betrouwbaar, innovatief en sprankelend is het bij Nanny Nina what you see is what you get. Voor de klanten, de oppassers én de werknemers. “Het allerbelangrijkste voor ons is integriteit”, aldus Jasmijn. “Als we ergens niet achter staan, al brengt het ons nog zoveel geld of klanten op, dan doen we niet. Op die manier weten klanten dat ze ons kunnen vertrouwen.” Dat geldt net zo goed voor de oppassers, gastouders en au pairs die worden ingeschakeld. In 2021 werd de Nanny Nina Academy opgericht, waar oppassers een erkend diploma kunnen halen.

au pair agency team profiel nanny nina
Ontmoet het au pair team van Nanny Nina

Jasmijn: “Veel oppassers werken in het zwarte circuit en worden daar slecht betaald, om veelal onverzekerd te werken. Wij zorgen dat alles netjes voor ze geregeld wordt en ze een goede behandeling krijgen. Het is geweldig om te zien dat dit ook wordt gewaardeerd. Dat vind ik het allermooiste aan dit werk en maakt me hartstikke trots, als ik zie dat we gezinnen blij maken met een match en hun leven makkelijker wordt, of een au pair een geweldig jaar heeft bij haar gastgezin. Wie je ook bent en wat je ook zoekt op het gebied van opvang, je kunt bij ons terecht. We’ve got you covered.

Zoek je een oppas, gastouder of au pair en wil je meer weten over wat Nanny Nina hierbij kan betekenen? Check dan nannynina.nl