Blog Over Nanny Nina | Waarom kiezen voor een (vaste) oppas?

Categorie: Ouders | Datum: 15 februari 2021

Auteur: Jasmijn Kok, [email protected]

Waarom een (vaste) oppas?

Eerlijk zeggen! Waarom kiezen voor een (vaste) oppas?

Dit vroegen wij aan één van onze klanten, Monique. Zij heeft via onze oppas app haar vaste oppas Anne gevonden en zij zijn super happy met elkaar. Wij wilden graag weten waarom dan precies. Dit is wat ze ons vertelde:

Een oppas die bij mij paste

"Oke, als ik heel eerlijk ben kon ik me even niet meer zo schelen of mijn kinderen de oppas leuk vonden, ik wilde vooral dat ík wat aan de oppas had. Mijn partner en ik hebben beide een drukke baan en mijn kinderen doen zo ongeveer elk sportklasje dat er is hier in Haarlem. Dat betekent niet alleen veel geregel en rondrijden, maar vooral... was. Heel veel was. Oneindige hoeveelheden was. We hebben wel kledingkasten, maar die waren eigenlijk altijd leeg, want als ik dan de tijd kon vinden om die ellendige hoeveelheid weg te werken en op te vouwen, dan had het nooit echt zin om het ook nog in de kast te leggen. Een dag later lag het namelijk allemaal wéér in de was. Ben ik al uitgepraat over de was? Eigenlijk niet. Want voor ik naar mijn werk ging zette ik dan zo'n wasje aan, haastte ik na mijn werk naar de BSO, snel langs de AH, koken, kinderen in bed en SHIT. Die was! Die lag natuurlijk te stinken in de machine. En zo begonnen we weer van voor af aan... Tot...

De mooiste dag van mijn leven

De mooiste dag van mijn leven begon, ja mooier dan de dagen van mijn bevallingen, namelijk de dag dat ik Anne ontmoette. Mijn engel. Mijn vaste oppas.

Naast dat Anne geweldig is met de kinderen, altijd haar afspraken nakomt en het aanrecht met Mr Muscle afneemt na het eind van een dag (ja écht), draait deze lieve meid Anne ook wasjes. Als ze tijd heeft, vouwt ze zelfs de kleren op én legt deze in de betreffende kledingkast! Ze heeft zelfs een keer, nu ga ik even opscheppen, de kleding uitgezocht van mijn jongste en opnieuw gesorteerd omdat ze uit een bepaalde maat gegroeid was. 

Ik denk dat als mijn kinderen het huis uit zijn, dat ik alsnog vraag of Anne wil blijven."  

Ha! Dit vonden wij zo leuk om te horen dat we dit graag met jullie delen. Ben jij benieuwd of een (vaste) oppas ook iets voor jou is? Kijk dan hier en lees meer over onze (vaste) oppassers. 

 

06 30229413

[email protected]

Figeeweg 1P Haarlem

NannyNina

Jouw oppas geregeld

Bij Nanny Nina laten we ouders genieten van het leven, wetende dat hun kinderen een toptijd hebben. Wij verzorgen vaste oppas, flexibele oppas, gastouder of au-pair met oprechte zorg, verantwoordelijkheidsgevoel en autenticiteit.

Services van Nanny Nina

Vaste oppas

Vaste dag(en) in de week

1 vaste oppas op vaste dagen

Hulp met schoolwerk & huishouden

98% match binnen 2 dagen

vanaf € 69 per maand

Af en toe oppas

Losse dagen/avonden

Plaats boeking en ontvang reacties

Boek steeds jouw favoriete oppas

Boek tot 30 min van te voren

14,99 per maand

Gastouder

Oppas aan huis met toeslag

Kinderopvangtoeslag

Hulp met huishouden

Gastouder blijft minimaal 1 jaar

vanaf € 99 per maand

Au Pair

Live-in oppas

Flexibele opvangtijden

Goedkoper dan BSO

Woont bij jou in huis

vanaf € 1888 eenmalig

Word jij onze nieuwe nanny?

Bijbaan als oppas of een baan als gediplomeerd gastouder?

Bepaal zelf je uurtarief

Echt leuk werk

Wanneer je wilt

Oppasadressen in de buurt