Blog Over Nanny Nina | Alles wat je moet weten over onze oppasapp

Categorie: Over Nanny Nina | Datum: 16 februari 2021

Auteur: Jasmijn Kok, [email protected]

Nanny Nina's oppasapp

-----------------------------------------------------------------------------------

Lees in deze blog álles wat je moet weten over onze spectaculaire oppasapp. Of is het oppas app? Ook die vraag beantwoorden we voor je, het is namelijk beide goed/fout. Het is onbekend. Google kent het niet en eerlijk, wij ook niet. We schrijven het aan elkaar! Oké, klaar voor? Here we go!

-----------------------------------------------------------------------------------

Waar vind ik de Nanny Nina oppasapp?

In de winkel voor apps! De appstore. Dat is deze voor Android en deze voor Apple. Dat was een makkelijke. Next!

Kost de Nanny Nina oppasapp geld?

Nope, helemaal gratis 😊 Fijn he. Hopsakee, volgende!

Moet ik de app of kan ik ook gewoon de site gebruiken?

Je moet natuurlijk helemaal niks, je kan gewoon de site blijven gebruiken maar er zijn wél een aantal voordelen van het gebruik van de app. Let op ik ga ze in de volgende vraag beantwoorden…

Welke voordelen heeft het gebruik van de Nanny Nina oppasapp?

Niks lekkerders dan een opsommingsrijtje. Komtie:

1. Je kan pushmeldingen ontvangen en je hoeft dus nooit meer een aanvraag/reactie te missen.

2. Je kan als ouder je oppas makkelijk betalen via de app. Dit scheelt je weer een ritje door de kou naar de pinautomaat omdat je de oppas nog moet betalen.

3. Als oppas word je dus meteen uitbetaald als je gebruik maakt van de app. Nooit meer wachten op je salaris, of nog erger… erom moeten vragen.

4. Lekker snel een oppas boeken met je telefoon. Die heb je namelijk áltijd bij je. Ook als het super gezellig is bij dat ene tentje-en-je-eigenlijk-nog-wat-langer-wil-blijven-zitten-maar-je-oppas-eerder-naar-huis-wil-en-je-dus-eigenlijk-nog-een-andere-oppas-nodig-hebt-die-haar-aflost-zodat-jij-eindelijk-een-keer-tijd-voor-jezelf-en-je-vrienden-hebt.

5. Je kan makkelijk de gewerkte oppasuren downloaden, zodat je deze kan declareren bij je werkgever. Vergoed jouw werkgever nog geen oppasservice? Pitch het aan ze! Grote kans dat ze het zeker zien zitten. Hier heb je wat extra info om je pitch kracht bij te zetten.

6. De app is super makkelijk om je aanvraag aan te passen of als oppas bent, je beschikbaarheid te wijzigen. Is toch net ff wat sneller dan als je ‘dat nog moet doen als je thuiskomt’.

7. Zijn we nu al aangekomen bij het meest sexy woord in het Nederlands? Jazeker, namelijk: 'administratie'. O zo belangrijk als je als ZZP’er werkt en je uren bij moet houden voor de belasting.

8. Het laatste en meest belangrijke punt: je maakt er de blits mee op het schoolplein. Zie je het al voor je? Iemand vraagt of je die avond een drankje komt doen, beetje last-minute dus ze begrijpt als je niet kan. Wat doe jij? Je haalt achteloos je telefoon uit je broekzak en zegt de woorden: “O, maar dan regel ik toch even mijn vaste oppas via de oppasapp van Nanny Nina? Count me in!”

Worden de oppassers via de app gescreend?

Nee, de oppassers worden gescreend doordat ze een telefoonnummer achter moeten laten van een referent. Die benaderen wij dan en zo weten we of de oppas goed met kinderen en betrouwbaar is. Van alle oppassers die zich inschrijven, komt maar 5% op actief te staan. Zo streng zijn wij in de selectie. Je kind is je dierbaarste bezit, dus die wil je niet zomaar bij iemand achterlaten. Dat begrijpen wij. 

-----------------------------------------------------------------------------------

Zooo, zullen we nu wat meer de diepte in? Gezellig praktische zaken bespreken? Let’s go! Gaan we wel even een splitsing maken tussen ouders en oppassers. Dus ben je oppas? Scroll dan even naar beneden. Ben je een ouder? Lees dan meteen hieronder verder. 

-----------------------------------------------------------------------------------

Kan ik mijn huidige oppas laten inschrijven in de oppasapp?

Natuurlijk! Zo kan je de uren bijhouden, makkelijk betalen en eventueel de oppaskosten declareren bij je werkgever. Het is dan wel belangrijk dat de oppas haar profiel 100% afmaakt, anders komt ze niet op actief te staan.

Kan ik een boeking annuleren via de oppasapp en zo ja, kost dit geld?

Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat je een boeking moet annuleren, dit kan je makkelijk en snel via de app regelen. Wij laten het dan aan de oppas weten. Dit kost je geen geld. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat je dit elke keer doet, want de oppas houdt er rekening mee, maar in principe kan het een keer gebeuren en daar maken wij geen probleem van.

Hoe lang duurt het aanmaken van een profiel/ aanvraag via de oppasapp?

Ik heb het getimed, het duurt 1.26 minuut. Dan is je profiel af. Maar dan komt het, de keuze tussen vaste oppas, gastouder aan huis, af-en-toe oppas en au pair. Misschien moet je je nog even inlezen, of misschien weet je het al. Mocht je willen weten wat het je gaat kosten, klik dan hier.

Als je al weet voor welke service je wil gaan duurt het nog ongeveer 2 minuten voor je aanvraag klaar is. Dan is het afwachten geblazen! Je krijgt vanzelf reacties binnen van de oppassers die het beste bij jouw aanvraag passen. Jij kan vervolgens een kennismaking met de favoriete oppas inplannen en voilà! Je hebt weer een probleem opgelost. Lekker bezig!

Waar kan ik mijn adres aanpassen in de oppasapp?

Als je de app opent en je bent ingelogd zie je onderin een balk met daar helemaal rechts je account. Daar kan je terecht voor het veranderen van je adres. Je klikt op profiel en dan op je adres.

Waar kan ik mijn wachtwoord veranderen in de oppasapp?

Ben je je wachtwoord vergeten? No worries! Als je ingelogd bent kan je je wachtwoord makkelijk aanpassen door onderin de balk op account te klikken en dan op profiel. Daar zie je wijzig wachtwoord. Daar kan je dus je wachtwoord wijzigen. Ik ben aangenomen voor mijn enorme intelligentie zoals je ziet.

Ben je niet ingelogd? Dan klik je gewoon op wachtwoord vergeten en wij sturen je een mail met een link waar je je wachtwoord kan wijzigen. Easy!

Waar zie je de reacties van oppassers in de oppasapp?

Onderin de balk zie je helemaal links het kopje reacties. Hier vind je alle reacties van oppassers op jouw aanvraag. Als je dus nog geen aanvraag hebt geplaatst, vind je ook geen reacties. Oppassers zien jouw profiel pas als je een aanvraag hebt geplaatst en dan kunnen ze pas reageren.

Wat kost een oppas via de oppasapp?

Een oppas heeft haar eigen uurtarief. Dit is in overleg met de ouders, maar over het algemeen bepalen ze zelf wat ze graag willen verdienen per uur. Je betaalt servicekosten, maar geen extra uurkosten aan Nanny Nina. Je betaalt wel per uur als je een gastouder aan huis zoekt, maar dan krijg je weer toeslag van de overheid. Lees hier meer over een gastouder aan huis.

Waar kan ik mijn favoriete oppas aangeven in de oppasapp?

Wat leuk! Je hebt een favoriete oppas in de app. Love that 😊 Je kan onderin de balk bij favorieten je favoriete oppas zoeken en aanvinken. Dan wordt deze oppas als eerste gevraagd als jij een aanvraag doet. Kan ze niet? Dan worden, na 24 uur, ook andere oppassers gevraagd.

Hoe kan ik betalen via de oppasapp?

Je vaste oppas betaal je makkelijk via onze app. De oppas vult de uren in. Dat is heel makkelijk, want deze staan standaard ingevuld, ze corresponderen namelijk met je aanvraag. Dan worden de uren ter goedkeuring naar de ouders gestuurd. Een dag kan natuurlijk wel eens uitlopen. Als alles akkoord is, kan je met 1 druk op de knop de betaling versturen. Heb je een vraag of klopt iets niet dan stuur je de betaling terug aan de oppas om aan te passen. De oppas wordt vervolgens binnen 1-2 dagen uitbetaald.

Hoe plaats ik een review van een oppas in de oppasapp?

Leuke tijd gehad met oppas X? Let them know! Het helpt hen weer om uitgekozen te worden door een ander gezin. Dit doe je als volgt: na de betaling via de app krijg je een pop-up te zien, daarin kan je een review schrijven. Pop-up gemist? Je kan ook bij het profiel van de oppas zelf een review toevoegen.

Hoe vind je een oppas in jouw buurt via de oppasapp?

Ga naar de homepage (klik op het Nanny Nina logo bovenin) en scroll naar beneden tot je bij 'scroll door onze oppassers' komt. Selecteer welke soort oppas je zoekt en vul je postcode in. Zo kan je precies zien wie er bij jou in de buurt wonen!

Waar kan ik chatten met mijn favoriete oppas in de oppasapp?

Heel makkelijk! Ga naar jouw aanvraag en klik op de knop chat. Zo kan je alle voorgestelde kandidaten zien waar je contact mee kan opnemen.

-----------------------------------------------------------------------------------

STOP MET SCROLLEN! Je bent gearriveerd! *Ahum* alle oppassers opgelet!

-----------------------------------------------------------------------------------

Kan ik een boeking annuleren via de oppasapp en zo ja, kost dit geld?

Het kan natuurlijk altijd zo zijn dat je ineens toch niet kan. Dan moet je dit zo snel mogelijk laten weten aan de ouders, want zij houden er wel rekening mee. Dan kunnen zij vervolgens weer op zoek naar een ander. Denk hier goed over na, want ouders kunnen een review over je plaatsen en zijn over het algemeen vooral heel blij met oppassers die hun afspraken nakomen.

Hoe lang duurt het aanmaken van een profiel via de oppasapp?

Het aanmaken van een goed, compleet profiel duurt ongeveer 5 minuutjes. Het is heel belangrijk dat je je profiel helemaal afmaakt, want anders word je niet op actief gezet en krijg je dus ook geen aanvragen via de mail of via pushberichten.

Hoe kan ik zo snel mogelijk reageren op een verzoek in de oppasapp?

Dan zeg ik maar 1 ding: pushbericht. Zodra je de app download kan je kiezen om pushberichten te krijgen. Dit is echt ideaal, want dan krijg jij als eerste een nieuwe aanvraag te zien en kan jij dus vliegensvlug reageren.

Waar kan ik mijn adres aanpassen in de oppasapp?

Als je de app opent en je bent ingelogd zie je onderin een balk met daar helemaal rechts je account. Daar kan je terecht voor het veranderen van je adres. Je klikt op profiel en dan op je adres.

Waar kan ik mijn wachtwoord veranderen in de oppasapp?

Ben je je wachtwoord vergeten? No worries! Als je ingelogd bent kan je je wachtwoord makkelijk aanpassen door onderin de balk op account te klikken en dan op profiel. Daar zie je wijzig wachtwoord. Daar kan je dus je wachtwoord wijzigen. Ik ben aangenomen voor mijn enorme intelligentie zoals je ziet.

Ben je niet ingelogd? Dan klik je gewoon op wachtwoord vergeten en wij sturen je een mail met een link waar je je wachtwoord kan wijzigen. Easy!

Waar kan ik mijn reviews bekijken in de oppasapp?

Onderin de balk zie je helemaal rechts account staan. Als je daarop klikt zie in het rijtje reviews van ouders staan. Daar vind je alle reviews die ouders over je hebben geschreven. Leuk toch!

Hoe lang duurt het voor ik betaald krijg via de oppasapp?

Tuurlijk, het is fijn en makkelijk voor ouders om je te betalen via de app. Maar wat betekent dat voor jou? Hoe lang moet jij op je centen wachten tot je dan eindelijk die superleuke momjeans bij Zalando kan bestellen?! Nou, daar heb je zelf ook een aandeel in. Na een oppasdag/-avond kan jij namelijk de uren die je hebt opgepast controleren en doorsturen naar de ouders. Zij zullen deze dan checken en als ze akkoord zijn wordt het automatisch van hun rekening afgeschreven. Dit betekent dat jij het binnen een dag binnen hebt! Heel soms zal het 2 dagen duren, maar in elk geval hoef je er niet lang op te wachten en kan jij eindelijk die broek bestellen 😉

Pff, ik ben helemaal buiten adem. Volgens mij waren dit álle vragen over onze oppasapp. Heb jij nog een andere vraag? Dan heb je vast iets aan onze FAQ pagina. Wil jij gewoon eens eindelijk weten wat je allemaal kan maken met crêpepapier? Dan moet je hier klikken. 

 

06 30229413

[email protected]

Figeeweg 1P Haarlem

NannyNina

Jouw oppas geregeld

Bij Nanny Nina laten we ouders genieten van het leven, wetende dat hun kinderen een toptijd hebben. Wij verzorgen vaste oppas, flexibele oppas, gastouder of au-pair met oprechte zorg, verantwoordelijkheidsgevoel en autenticiteit.

Services van Nanny Nina

Vaste oppas

Vaste dag(en) in de week

1 vaste oppas op vaste dagen

Hulp met schoolwerk & huishouden

98% match binnen 2 dagen

vanaf € 69 per maand

Af en toe oppas

Losse dagen/avonden

Plaats boeking en ontvang reacties

Boek steeds jouw favoriete oppas

Boek tot 30 min van te voren

14,99 per maand

Gastouder

Oppas aan huis met toeslag

Kinderopvangtoeslag

Hulp met huishouden

Gastouder blijft minimaal 1 jaar

vanaf € 99 per maand

Au Pair

Live-in oppas

Flexibele opvangtijden

Goedkoper dan BSO

Woont bij jou in huis

vanaf € 1888 eenmalig

Word jij onze nieuwe nanny?

Bijbaan als oppas of een baan als gediplomeerd gastouder?

Bepaal zelf je uurtarief

Echt leuk werk

Wanneer je wilt

Oppasadressen in de buurt