Blog \ Opvoed advies? Bel ons!

Opvoed advies? Bel ons!

Opvoedvraag? Vraag het de opvoed en pedagogisch experts van Nanny nina

Tips over positief opvoeden, advies hoe goed te reageren tijdens het oppassen en hoe reageren bij kindermishandeling? Onze opvoed experts kan je benaderen met je vraag, ze plannen graag een kosteloos telefonisch consult met je in en denken met je mee! Kom ook naar onze lezingen en events, de eerste is in april!

Iedereen loopt wel eens tegen een vraag aan over de opvoeding. "Hoe maak ik mijn kind duidelijk dat iets niet mag? ""Ik zeg vaak nee tegen mijn kind, kan dit ook anders?"

Je hebt soms het idee dat je alleen maar aan het mopperen bent tegen je kind. Heb jij als ouder, gastouder of oppas een vraag over de opvoeding van je kinderen? Gun jij jezelf en je (oppas)kinderen een gezellige, fijne en stabiele thuissituatie?

Als je als ouder, gastouder of oppas bij ons komt met je vraag, vertel je iets persoonlijks. Wij vinden het daarom belangrijk om onszelf aan jullie voor te stellen. Wij zijn Shanna van der Kuijl en Nicky Kroon (Pedagoog en kinderpsycholoog).

Wij vinden het belangrijk dat ouders, gastouders en oppassers er niet alleen voor staan. Opvoeden doe je samen is dan ook ons uitgangspunt. Iedereen kan soms advies gebruiken of een luisterend oor.

Weet je niet wat je moet doen als je kind huilt? Wat kan ik doen als mijn kind een driftbui heeft? Wat als mijn kind gevoelig is voor veel prikkels van buitenaf? Wij helpen je graag met het beantwoorden van al deze vragen. Ook als je twijfelt hoe je moet reageren in een bepaalde situatie tijdens het werken als gastouder, nanny of oppas kan je hier hulp vragen. Vermoed je kindermishandeling of is er iets anders waar je graag even over overlegt? Vraag het ons gerust.

Onze missie is geslaagd als iedereen zich weer fijn voelt en je als ouder of opvoeder met zelfvertrouwen en plezier je (oppas)kinderen kunt opvoeden.

Heb je een vraag voor ons? Mail ons op nickykroon@nannynina.nl

Als je daar even uitlegt wat je vraag is dan kunnen we ons voorbereiden en inlezen op jouw specifieke situatie en vervolgens contact opnemen voor een telefonisch consult. Of als je liever hebt dat we even terugmailen kan dat ook natuurlijk.

 

Met vriendelijke groet,

Nicky Kroon en Shanna van der Kuijl