× Close
About Us Image
Over ons

Hi! Aangenaam, wij zijn Lyla & Jasmijn Kok, oprichters van Nanny Nina. Ons doel is ouders te laten genieten, terwijl hun kinderen ook een toptijd hebben. Het vinden van de ideale oppas is een hele persoonlijke zoektocht, die wij graag een stuk gemakkelijker maken. Onze database zit vol betrouwbare, leuke natuurlijk lieve nanny’s met voor elk gezin de perfecte match. Last minute afspraak, oma die toch niet kan komen, onverwacht de kinderen een dag thuis? Wat de situatie ook is, met Nanny Nina is de oppas in no time geregeld.

Bij ons draait alles om vertrouwen en vrijheid. Wij zorgen voor een betrouwbare oppas – of gastouder of au pair – zodat ouders zich onbezorgd op hun werk kunnen focussen of lekker wat tijd voor zichzelf hebben. Tegelijkertijd helpen we onze nanny’s om een serieuze carrière te maken van hun oppaswerk. Op de Nanny Nina Academy leiden we geïnteresseerden in zes maanden op tot pedagogisch professional om aan de slag te gaan als gastouder. We helpen graag vrouwen in hun kracht, zodat ze het beste uit zichzelf kunnen te halen.

Werkgever die de oppas vergoedt? Regel een oppas van de zaak in 2021

Datum: 23/06/2021
Auteur:
Over de Auteur: Jasmijn (de linker) heeft samen met haar tweelingzus Lyla Kok, Nanny Nina opgericht. Hoewel ze wel eens kibbelen met elkaar, maakt Jasmijn elke dag de lunch klaar voor haar zus, dat is nog eens échte zusterliefde!

Let’s paint a picture

Ok, stel je voor

Het is maandag, je bent druk bezig met je dagelijkse gevecht tegen die stroom eindeloze mailtjes. Eén blik op de klok en je ziet het al – wéér te laat voor de kinderopvang…

Je propt je laptop in je tas en trekt (voor zover dat lukt) in je office outfit een sprintje naar de auto. Oke, oke, negeer de blikken van de leidsters, je racet naar huis (was dat een flitser?) – O en wat moeten we in godsnaam eten? Je schuift iets wat op een maaltijd moet lijken naar binnen en hups, kinderen naar boven. Uiteindelijk plof je uitgeteld op de bank. Mag ik al wijn? O nee..

Het is pas maandag…

Pfoei. Heftig!
oppassers van nanny nina zakelijke oppas vergoed uit de vrije ruimte werkostenregeling

Een beter scenario

Zou het niet heerlijk zijn hiernaar thuis te komen?

✔️ een opgeruimd huis
✔️  een gezonde maaltijd die klaarstaat
✔️  vrolijke kids die één op één aandacht & met vriendjes spelen
✔️  huiswerk van de kinderen is af
✔️  wasjes van het weekend zijn alweer gedraaid

Klinkt heerlijk toch? Dit kan gewoon, een (vaste) oppas of zelfs een au pair is helemaal niet voor de rich and famous. Meestal zelfs goedkoper dan de BSO!

Oppas van de zaak

En jij, als HR manager, kan dit voor jouw werknemers regelen! Want hebben jullie het ook vaak over die onmogelijk “work life balance”? Dat is écht een uitdaging, maar jij kan daar wel bij helpen! En ik heb daar een fijn voorstel voor.

Sinds vandaag hebben we bij Nanny Nina namelijk iets nieuws: géén abonnement meer.  

Wat? Ja echt! Je betaalt (net als bij Uber) alleen voor wat je gebruikt. Je betaalt alleen de oppas. Wij vragen 15% over het uurloon van de oppas voor onze service en verzekering. Hierdoor wordt het veel laagdrempeliger om een oppas te boeken en voor werkgevers veel voordeliger.

kosten oppas van de zaak

Wat kost een oppas vergoeden eigenlijk?

Klein rekensommetje voor de werkgever:

Stel je vergoedt 150 euro per maand per werknemer – hiermee kan de werknemer +-18 uur oppas boeken. Dit zijn 6 middagen/avonden per maand waarbij de werknemer tijd heeft voor zijn werk, partner, vrienden en zichzelf. Dat is een hoop Work Life Balance punten die je daar scoort. Rustmomentjes en me- of family time als priceless cadeau dat je als werkgever kan geven.

Werkkosten regeling en oppas vergoeding?

Kan de oppas ook vergoed worden uit de vrije ruimte door de werkgever? Ja, je kan de oppas betalen uit de werkostenregeling.

Mooi toch?

Contact en mogelijkheden

Plan een belletje in met Romana, zij zal jullie met alle liefde meer info geven over dit nieuwe plan en hoe de werkende toppers in jouw bedrijf kan verrassen. Je kan haar bereiken op tel: +31 6 51874484 of mailen naar [email protected]

Wil je eerst meer lezen over Nanny Nina Business? Kijk dan hier!

Je kan mij bereiken op 06 51874484 of mailen naar hr@nannynina.nl 3 1