× Close
About Us Image
Over ons
Wij zijn Jasmijn & Lyla Kok, oprichters van Nina.care. Ons doel is de perfecte match te vinden tussen gezinnen en hun au pair of oppas.
Dankzij mega strenge toelatingseisen en jarenlange ervaring zit onze database vol met betrouwbare en leuke oppassers. Onze super-snelle app zorgt er vervolgens voor dat de opvang zó geregeld is.
Daarnaast zorgen wij goed voor onze au pairs & oppassers. Door het aanbieden van geweldige events, gecertificeerde trainingen en een in-house Academy, worden ze écht onderdeel van ons team.

Nina.care kleurplaatactie

avatar van jasmijn kok
Datum: 15 juni 2021
Auteur:
Over de Auteur: This blog was published by Jasmijn in the Nina.care team. She hopes to inform, surprise and delight you with our content!
Contact: jasmijnkok@nina.care

Win een geweldig knutsel- en kleurpakket! 

Het leek ons superleuk om weer even terug te gaan naar vroeger, toen je nog mee kon doen met een kleurplaatactie en daarmee super leuke prijzen kon winnen! Kinderen zien de wereld met andere ogen dan wij volwassenen en maken daardoor vaak de mooiste kunstwerkjes. 

Misschien ben jij wel 1 van de gelukkigen die een Nina.care kleurplaat in de bus heeft gekregen! Niet getreurd als jij geen kleurplaat hebt ontvangen, we hebben hieronder een download linkje zodat jij ook gewoon mee kan doen

Haal je beste kleurpotloden van stal en win een super leuk knutsel- en kleurpakket! 
Transformeer deze fietsende nanny & kids met alle kleuren van de regenboog! Wij kunnen niet wachten om jouw unieke kleurplaat te zien  Doe je mee? LEUK! 

Wat moet je doen om deze kleurplaatactie te winnen?

  1. Print de kleurplaat via onderstaande link (kies even bij afdrukopties – schaal – aanpassen aan papierformaat, dan komt hij perfect uit de printer rollen!).
  2. Vul je gegevens in op de voorkant van de kleurplaat.
  3. Kleuren maar!
  4. Maak een foto van de kleurplaat en mail deze naar kleurplaat@nannyninanl.kinsta.cloud.
  5. Volg ons op Instagram/LinkedIn/Facebook. 

Wil jij ook mee doen aan de kleurplaatactie?

Of download hier de speciale Nina.care bakfiets kleurplaat!

kleurpotloden in heel veel verschillende kleuren om de kleurplaat van nina.care mee in te kleuren