× Close
About Us Image
Over ons

Hi! Aangenaam, wij zijn Lyla & Jasmijn Kok, oprichters van Nanny Nina. Ons doel is ouders te laten genieten, terwijl hun kinderen ook een toptijd hebben. Het vinden van de ideale oppas is een hele persoonlijke zoektocht, die wij graag een stuk gemakkelijker maken. Onze database zit vol betrouwbare, leuke natuurlijk lieve nanny’s met voor elk gezin de perfecte match. Last minute afspraak, oma die toch niet kan komen, onverwacht de kinderen een dag thuis? Wat de situatie ook is, met Nanny Nina is de oppas in no time geregeld.

Bij ons draait alles om vertrouwen en vrijheid. Wij zorgen voor een betrouwbare oppas – of gastouder of au pair – zodat ouders zich onbezorgd op hun werk kunnen focussen of lekker wat tijd voor zichzelf hebben. Tegelijkertijd helpen we onze nanny’s om een serieuze carrière te maken van hun oppaswerk. Op de Nanny Nina Academy leiden we geïnteresseerden in zes maanden op tot pedagogisch professional om aan de slag te gaan als gastouder. We helpen graag vrouwen in hun kracht, zodat ze het beste uit zichzelf kunnen te halen.

Nanny Nina kleurplaatactie

Datum: 15/06/2021
Auteur:
Over de Auteur: Dit blog is gepubliceerd door iemand binnen het team van Nanny Nina. We hopen je te informeren, verrassen en te verblijden met onze content!

Win een geweldig knutsel- en kleurpakket! 

Het leek ons superleuk om weer even terug te gaan naar vroeger, toen je nog mee kon doen met een kleurplaatactie en daarmee super leuke prijzen kon winnen! Kinderen zien de wereld met andere ogen dan wij volwassenen en maken daardoor vaak de mooiste kunstwerkjes. 

Misschien ben jij wel 1 van de gelukkigen die een Nanny Nina kleurplaat in de bus heeft gekregen! Niet getreurd als jij geen kleurplaat hebt ontvangen, we hebben hieronder een download linkje zodat jij ook gewoon mee kan doen 🤗

Haal je beste kleurpotloden van stal en win een super leuk knutsel- en kleurpakket! 
Transformeer deze fietsende nanny & kids met alle kleuren van de regenboog! Wij kunnen niet wachten om jouw unieke kleurplaat te zien 💌 Doe je mee? LEUK! 

Wat moet je doen om deze kleurplaatactie te winnen?

  1. Print de kleurplaat via onderstaande link (kies even bij afdrukopties – schaal – aanpassen aan papierformaat, dan komt hij perfect uit de printer rollen!).
  2. Vul je gegevens in op de voorkant van de kleurplaat.
  3. Kleuren maar!
  4. Maak een foto van de kleurplaat en mail deze naar [email protected].
  5. Volg ons op Instagram/LinkedIn/Facebook. 

Wil jij ook mee doen aan de kleurplaatactie?

Of download hier de speciale Nanny Nina bakfiets kleurplaat!

Kleurpotloden in heel veel verschillende kleuren om de kleurplaat van Nanny Nina mee in te kleuren