× Close
About Us Image
Over ons

Hi! Aangenaam, wij zijn Lyla & Jasmijn Kok, oprichters van Nanny Nina. Ons doel is ouders te laten genieten, terwijl hun kinderen ook een toptijd hebben. Het vinden van de ideale oppas is een hele persoonlijke zoektocht, die wij graag een stuk gemakkelijker maken. Onze database zit vol betrouwbare, leuke natuurlijk lieve nanny’s met voor elk gezin de perfecte match. Last minute afspraak, oma die toch niet kan komen, onverwacht de kinderen een dag thuis? Wat de situatie ook is, met Nanny Nina is de oppas in no time geregeld.

Bij ons draait alles om vertrouwen en vrijheid. Wij zorgen voor een betrouwbare oppas – of gastouder of au pair – zodat ouders zich onbezorgd op hun werk kunnen focussen of lekker wat tijd voor zichzelf hebben. Tegelijkertijd helpen we onze nanny’s om een serieuze carrière te maken van hun oppaswerk. Op de Nanny Nina Academy leiden we geïnteresseerden in zes maanden op tot pedagogisch professional om aan de slag te gaan als gastouder. We helpen graag vrouwen in hun kracht, zodat ze het beste uit zichzelf kunnen te halen.

Kunstenaars met water

Datum: 15/06/2021
Auteur:
Over de Auteur: Dit blog is gepubliceerd door iemand binnen het team van Nanny Nina. We hopen je te informeren, verrassen en te verblijden met onze content!

Ik kan er met zoveel bewondering naar kijken. Het is zo knap wat kunstenaars allemaal kunnen maken echt magisch gewoon! Het lijkt wel alsof ze superkrachten hebben dat ze dit kunnen maken. Hoe leuk zal het zijn als je zelfgemaakte schilderij in de woonkamer hangt? Gaaf toch? Een schilderij maken kan nooit kwaad. Je kan het overal ophangen en het brengt een gezellige sfeer in het huis. Schilderen kan ook op heel veel manieren, wist je dat? Er zijn onwijs veel soorten verf.

Voor dit schilderij gebruiken wij ook water. Heb je daar ooit wel is van gehoord? Schilderen met water? De kleuren worden dan super mooi en het geeft een mooi effect. Misschien is het ook een idee om een schilderij te maken en hem te geven aan iemand die een heel mooi cadeau verdiend. Zeker in deze tijd. De wereld staat compleet stil en wij mogen elkaar zeker wat vaker verwennen op afstand natuurlijk. Elk schilderij is uniek, je kan precies zelf maken wat je wilt. Dat maakt schilderen zo leuk! Ik weet zeker dat die van jou ook mooi wordt!

Deze maanden knutselen we veel als we allemaal samen binnen rondhangen. Dit is een leuk en creatief kinderknutseltje dat je in deze drie stappen kunt maken!

Benodigdheden:

  • Aquarel papier
  • aquarellen
  • Verf kwasten
  • Een verfpalet of een bord om kleuren te mengen
  • Plakband
  • Schaar
  • Lijm
  • A4/ A5 papier

Stap voor stap uitleg? Scroll naar beneden!

Stap 1:      

Verf met de waterverf het papier.

Stap 2:

Laat de aquarellen goed drogen

Stap 3:

schilderen met kind

Knip geometrische vormen uit de blaadjes en plak deze op een a4/a5 naar keuze!

En zo simpel is het! Om het écht professioneel te laten lijken kan je het kunstwerk nog inlijsten 😊

Bron:https://makencreate.com/?p=2103

Mooi weer buiten? Ga verven met stoepkrijt

De meest gestelde vragen over oppassen bij Nanny Nina

Is de Nanny Nina app gratis?

De Nanny Nina app is gratis.

Hoe oud moet je zijn als af en toe oppas?

Je moet minimaal 16 jaar zijn als af en toe oppas.

Worden de oppassers gescreent?

De oppassers moeten minimaal één referentie hebben van een gezin waar ze in het verleden hebben opgepast.

Gerelateerde berichten