Blog \ Knutsel idee! Maak je eigen katten envelopje!

Katten envelop

De schattigste kaart én envelop in 1! In deze rare tijd door het coronavirus. zien wij heel weinig mensen en zijn we heel voorzichtig. Opa en oma’s zien wij ook veel minder dat is natuurlijk ontzettend jammer. Nina heeft een leuk idee bedacht! Een katten envelop en kaart en dat kan je naar iemand sturen die je heel lief vindt. Dat kunnen je opa en oma zijn of je vriendjes uit je klas of vriendjes van de sportclub.En als je niet kan kiezen dan stuur je het toch naar iedereen? Knutselen is altijd super leuk en voor iemand anders iets knutselen maakt het nog leuker.  Alleen de envelop zelf ziet er al prachtig uit. Daar wordt toch iedereen vrolijk van? Het is ook super handig de envelop is ook meteen de kaart. Super orgineel! Misschien ook een leuk idee voor als je bijna jarig bent en je een partijtje gaat geven om deze katten envelopen te maken als uitnodiging. In deze tijd zal een feestje geven lastig worden maar er komen betere tijden aan!

 

Nu jij!

Ik heb deze afdrukbare kat stationair gemaakt die je kunt downloaden.

Daarna printen, knippen, vouwen, schrijven, plakken dubbelzijdig plakband.Super makkelijk en snel maar echt onwijs leuk! Als je alles gedaan hebt moet je het natuurlijk wel even op de post doen naar je lievelingspersoon of personen! Je kan er zoveel maken als jezelf wilt!

 

 Soms is het leuk om een ​​beetje analoog te zijn in deze digitale wereld. Met ouderwetse pen en papier en het concept dat je moet wachten.. dagen, zelfs weken, voor een antwoord, wanneer het tegenwoordig zo direct is. Dat zijn wij natuurlijk helemaal niet meer gewend in deze tijd met alle smartphones. Dus voor ons is het ook een nieuwe ervaring.

 

Veel succes met het maken en vooral heel veel plezier! 

Knutselen verf ideeen

 

Download hieronder de pdf:

https://makencreate.com/wp-content/uploads/2019/01/cats-1.pdf