× Close
About Us Image
Over ons

Hi! Aangenaam, wij zijn Lyla & Jasmijn Kok, oprichters van Nanny Nina. Ons doel is ouders te laten genieten, terwijl hun kinderen ook een toptijd hebben. Het vinden van de ideale oppas is een hele persoonlijke zoektocht, die wij graag een stuk gemakkelijker maken. Onze database zit vol betrouwbare, leuke natuurlijk lieve nanny’s met voor elk gezin de perfecte match. Last minute afspraak, oma die toch niet kan komen, onverwacht de kinderen een dag thuis? Wat de situatie ook is, met Nanny Nina is de oppas in no time geregeld.

Bij ons draait alles om vertrouwen en vrijheid. Wij zorgen voor een betrouwbare oppas – of gastouder of au pair – zodat ouders zich onbezorgd op hun werk kunnen focussen of lekker wat tijd voor zichzelf hebben. Tegelijkertijd helpen we onze nanny’s om een serieuze carrière te maken van hun oppaswerk. Op de Nanny Nina Academy leiden we geïnteresseerden in zes maanden op tot pedagogisch professional om aan de slag te gaan als gastouder. We helpen graag vrouwen in hun kracht, zodat ze het beste uit zichzelf kunnen te halen.

Kinder kerstkaart maken

Datum: 15/06/2021
Auteur:
Over de Auteur: Dit blog is gepubliceerd door iemand binnen het team van Nanny Nina. We hopen je te informeren, verrassen en te verblijden met onze content!

Verlangen jullie ook altijd naar kerst? Ik heb altijd zin in kerst. Voor mij is dat de leukste tijd van het jaar. Samen de kerstboom optuigen en versieren, gezellig samen eten. Elk jaar eet je weer veel te veel. Ik vind kerst het allerleukst als er ook nog is sneeuw ligt buiten. Dat vind ik zo’n magisch gevoel. Was het maar elke dag kerst.

Misschien nog een beetje vroeg om te versturen maar om te maken daar is het nooit te vroeg voor! Een kerstkaart voor iemand waar je heel veel van houdt en een fijne kerst wenst. Hoe leuk en origineel is het dan dat je hem zelf heb gemaakt? Ik weet zeker dat iedereen jou kaart super mooi vindt!

Kerstkaarten kopen in de winkel en opsturen is leuk. Maar hoe leuk is het om zelf creatief aan de gang te gaan om toffe kerstkaarten te maken? Hieronder lees je alles wat je moet weten!

Benodigdheden:

  • Zwarte stift
  • Knutsellijm
  • A5-karton
  • Rode stofballetjes

Dit alles is te verkrijgen bij een knutsel/ doe-het-zelf winkel of bij de Action.

Hoe werkt het?:

  • vouw het A5 papier dubbel zodat je een kaart hebt die je open kan slaan.
  • Teken op de voorkant het hoofd van het dier na (let op, dit hoeft niet perfect!)
  • Teken daarna de oogjes en het gerei van het rendiertje
  • Plak vervolgens met een klein beetje knutsellijm het rode stof balletje op de plek waar jij het neusje wilt hebben.
  • Schrijf een leuke tekst aan de binnenkant, and thats it! 🙂

Super simpel maar wel een heel schattig resultaat.

Ben jij nou een échte creatieveling? Het is ook leuk om verschillende voorkantjes te maken! Denk aan een kerstboom met verschillende kleuren stof balletjes erin! Of een kerstman?

Veel plezier!

Zelf gemaakte kerstkaar van papier met daarop een getekende rendier met een rood bolletje wol als neus

Bron:https://makencreate.com/?p=1901

Gerelateerde berichten

  1. Bordspel met allemaal verschillende kleuren vakjes en een groot groen vlak in het midden en een stapel paarse kaartjes met een vraagteken liggen op het bord. Boven het bord zweven nog twee paarse dobbelstenen