Blog Gastouder ziek? Achtervang gastouder regelen?

Op zoek naar een inval gastouder?

Back-up gastouder regelen

 

Met meer dan 11.000 nannies in 22 steden helpen we graag bij de achtervang!👩‍⚕️

Veel gastouderbureaus bieden aan dat ze achtervang regelen als een gastouder ziek wordt. Maar het blijkt in de praktijk toch echt lastig om die achtervang nu echt goed te regelen. Daar helpen we graag bij!

Bij Nanny Nina screenen we alle oppassers persoonlijk, kwaliteit staat voorop. We hebben in de afgelopen 10 jaar dat we bestaan een grote database opgebouwd in 22 steden in Nederland. Met meer dan 11.000 nannies is het voor ons makkelijk om de achtervang te regelen. Binnen een uurtje lukt het zelfs vaak!


Voor gastouders en professioneel nannies

Voor jou als gastouder is het een fijn gevoel om ouders te kunnen helpen als je ziek bent. Gezinnen vertrouwen echt op jouw hulp, dus ze zitten met hun handen in het haar als jij met vakantie bent of plots ziek bent!

 

Hoe word je gastouder of professioneel nanny?

Stap 1. We maken voor jou gratis een persoonlijke kortingscode aan waarmee je gezinnen kosteloos een inval oppas kunnen boeken. Bijvoorbeeld met jouw naam als code "MAAIKE" of " GASTOUDERLOES"

Stap 2. Gezinnen nemen contact op met ons en met de code regelen we kosteloos hun inval nanny. ( deze nanny betalen ze uiteraard per uur )

Stap 3. Wij stellen een nanny profiel voor en ze kunnen eens kennismaken.

Zo kan je jouw klanten een optie aanbieden om een inval nanny te vinden. Wij vinden dat ook fijn want dan willen ze misschien ook ooit een avond oppas boeken via ons.😊


Voor gastouderbureaus

Als gastouderbureau voel je je verantwoordelijk om je klanten te helpen als hun gastouder ziek is of vakantie wil nemen. Maar dat is nog best lastig, gastouders zijn zelf al schaars, laat staan dat je iemand kan vinden die per direct plek of tijd heeft.

We maken voor jou gratis een bedrijfscode aan waarmee je gezinnen kosteloos een inval nanny kunnen boeken. Bijvoorbeeld met jouw naam als code "BUREAUBIJTJE" of " GOBDEGROOT" kun je jouw klanten een optie aanbieden om een inval nanny te vinden. Wij vinden dat ook fijn want dan willen ze misschien ook ooit een avond oppas boeken via ons.

Hoe het werkt

Stap 1. Je klanten maken een account op www.nannynina.nl

Stap 2. Ze nemen contact op met hun lokale city captain zodat wij je inval nanny kunnen zoeken.

Stap 3. Wij sturen je een of meerdere profielen door en de gezinnen kunnen even kennismaken!

 

 


Voor gezinnen - 14,99

Het is erg stressvol als je kinderopvang opeens wegvalt omdat je nanny ziek is of op vakantie gaat. Wij helpen hier graag bij door snel een betrouwbare en gescreende inval oppas te vinden.

Stap 1. Maak een account op www.nannynina.nl

Stap 2. Neem contact op met jouw city captain zodat wij je inval nanny kunnen zoeken.

Stap 3. Wij sturen je een of meerdere profielen door en jij kan even kennismaken! #NANNYGEREGELD

 

Kosten?

Als het om een keertje een inval nanny gaat dan zijn onze service kosten €14,99 en daarnaast betaal je de oppas per uur tussen de 8 en de 15 euro per uur.