× Close
About Us Image
Over ons

Hi! Aangenaam, wij zijn Lyla & Jasmijn Kok, oprichters van Nanny Nina. Ons doel is ouders te laten genieten, terwijl hun kinderen ook een toptijd hebben. Het vinden van de ideale oppas is een hele persoonlijke zoektocht, die wij graag een stuk gemakkelijker maken. Onze database zit vol betrouwbare, leuke natuurlijk lieve nanny’s met voor elk gezin de perfecte match. Last minute afspraak, oma die toch niet kan komen, onverwacht de kinderen een dag thuis? Wat de situatie ook is, met Nanny Nina is de oppas in no time geregeld.

Bij ons draait alles om vertrouwen en vrijheid. Wij zorgen voor een betrouwbare oppas – of gastouder of au pair – zodat ouders zich onbezorgd op hun werk kunnen focussen of lekker wat tijd voor zichzelf hebben. Tegelijkertijd helpen we onze nanny’s om een serieuze carrière te maken van hun oppaswerk. Op de Nanny Nina Academy leiden we geïnteresseerden in zes maanden op tot pedagogisch professional om aan de slag te gaan als gastouder. We helpen graag vrouwen in hun kracht, zodat ze het beste uit zichzelf kunnen te halen.

De elektrische bakfiets: ideaal met (oppas)kinderen!

Datum: 28/10/2021
Auteur:
Over de Auteur: Manou is naast onze queen of blogs, zelf ook erg actief op insta (@manouzwolle) en is ook het brein achter de Nanny Nina socials (@nannynina_nl). Je kan haar omschrijven als een creatieve, dromerige kluns en een hele goede vriend voor haar vrienden en haar kat Molly.

Het is een ware kunst en logistieke puzzel om kinderen van hot naar haar te brengen. Zeker wanneer je in de drukke binnenstad woont. Vaak wordt dan al snel de auto gepakt met het gevolg dat je in de file staat of uren moet zoeken naar parkeerplek. Dit kan ook anders! Wil je weten hoe? Lees dan snel verder!  

Korte ritjes

Je kent het vast wel; even snel de kinderen ophalen van school en naar hockey/voetbal/dansen brengen. Met de auto sta je vaker stil dan dat je kan doorrijden en besteed je veel tijd gefrustreerd.

Veel ritjes met kinderen in stedelijke gebieden worden nu nog met de auto afgelegd. Maar wist je dat de helft van alle autoritten korter dan 7,5 kilometer zijn? Het is niet realistisch om deze afstanden te lopen met kinderen waardoor je vaak bij de auto uitkomt.

Elektrische bakfiets                                                                                                

Daar is nu een oplossing voor; BAQME, deze elektrische bakfietsen worden gedeeld met je buurt en zijn ideaal voor het vervoeren van kinderen en spullen. De bakfiets wordt onderhouden en opgeladen, zodat iedereen erop kan rijden.

Kortingscode

Met de kortingscode ADEDN4 krijgen nieuwe riders ook nog eens 20 gratis rijminuten.

Momenteel zit BAQME in Den Haag en Rotterdam, maar ze hebben plannen om snel uit te breiden.

Nanny op het schoolplein met een elektrische fiets van BAQME

Buiten zijn                                                                                                           

Hiernaast is het enorm belangrijk dat kinderen regelmatig buitenspelen. Dit verhoogt de concentratie, helpt bij het ontspannen en ondersteunt de weerstand van kinderen. Ook is buiten zijn een belangrijke stap in de motorische ontwikkeling.

Wij hebben een aantal tips op een rijtje gezet om kinderen te stimuleren om vaker buiten te spelen:

  1. Geef als ouder of oppas zelf het goede voorbeeld. Voor jou is het ook gezond om lekker buiten te zijn.
  2. Neem binnenspeelgoed mee naar buiten en bouw een outdoor LEGO-park. Wauw!
  3. Maak de achtertuin, indien je deze hebt, aantrekkelijk en overzichtelijk zodat je kind geprikkeld wordt.
  4. Maak afspraken met ouders uit de buurt om de kinderen tegelijk naar buiten te laten gaan. Zo worden ze gemotiveerd en hebben ze meer plezier wanneer ze weten dat hun vrienden er ook zijn. 
  5. Zorg voor fijne kleding tijdens het buitenspelen. Deze kleding moet warm en comfortabel zijn en mag vies worden.

Wij hebben voor elk seizoen leuke activiteiten verzameld die jij met je (oppas) kind kan doen en waarbij de BAQME-fiets zeker van pas komt.  

Buitenspelen

Zoals benoemd kan het lastig zijn om je te vervoeren in de binnenstad met kinderen. Vaak gaat dit per auto, maar wist je dat de helft van alle autoritjes korter dan 7,5 km zijn? Dan is de elektrische bakfiets van BAQME een ideale oplossing.

Hiernaast zijn jouw (oppas) kinderen hierdoor lekker buiten. Wat zeer belangrijk is voor hun weerstand en concentratie. Tips om je kinderen te stimuleren om naar buiten te gaan? Geef zelf het goede voorbeeld, neem binnenspeelgoed mee naar buiten, maak de achtertuin aantrekkelijk, overleg met ouders uit de buurt wanneer hun kinderen naar buiten gaan en zorg voor warme en comfortabele buitenkleding.

Gerelateerde berichten