Blog De 10 voordelen van Nanny Nina in Den Haag en Westland

Categorie: Au Pair | Datum: 17 juni 2020

Auteur: Jasmijn Kok, [email protected]

De 10 voordelen van Nanny Nina Den Haag en Westland

Wat zijn de voordelen van Nanny Nina Den Haag en Westland?

10 voordelen van Nanny Nina

 

Wat zijn de 10 voordelen van Nanny Nina Den Haag en Westland?

Ooit overwogen om een oppas, gastouder of au-pair te nemen, maar twijfel je nog steeds? In dit artikel kom je achter de 10 voordelen van een oppas, gastouder of au-pair via Nanny Nina Den Haag en Westland.

 

Persoonlijke gescreende oppassers

Nanny Nina screent haar oppassers grondig. Wanneer een oppas zich aanmeldt op onze website checken wij eerst het profiel van de oppas, de sociale mediakanalen en bellen wij een referentie na. De referentie is een ouder waar de oppas eerder heeft opgepast. Als een oppas overdag wilt oppassen komt ze bovendien eerst op een intakegesprek. Zo zorgen wij ervoor dat wij de leukste en meest betrouwbare oppassers hebben!

 

Nooit meer oppas stress

Wij zorgen dat je nooit zonder oppas zit. Is je vaste oppas ziek? Dan zorgen wij voor vervanging! Ook kun je last-minute een aanvraag indienen als je onverwachts een oppas nodig hebt en zijn we altijd bereikbaar via de 24/7-noodlijn.

 

Gratis kennismakingsgesprek

Je kunt vrijblijvend een kennismakingsgesprek inplannen met de oppas. Zo kunnen jullie elkaar beter leren kennen voordat de oppas komt oppassen. Er is vrijwel altijd een match, maar mocht het toch niet goed voelen zoeken wij gewoon een andere oppas! We bieden bovendien handige tips om te zorgen dat het kennismakingsgesprek soepel verloopt.

 

Kies zelf jouw oppas

Wanneer je een flexibele aanvraag indient reageren er meerdere oppassers. Je kunt zelf het meest geschikte oppas-profiel uitkiezen op basis van ervaring, diploma’s, profielfoto, introductietekst en reviews. Bovendien kun je een favoriete oppas selecteren. Wanneer je een aanvraag indient ontvangt de favoriete oppas als eerste het verzoekje! Voor de vaste aanvragen maken wij een voorselectie van oppas-profielen, maar we zorgen dat er altijd genoeg profielen worden doorgestuurd om uit te kiezen.

 

Jouw vaste oppas

We begrijpen dat het voor je kinderen fijn is als er een vast gezicht is die meedraait in jullie routines. Daarom gaan we op zoek naar een vaste oppas die minimaal 6 maanden kan blijven. Hierdoor kan je met een gerust hart het huishouden en de zorg van je kinderen overlaten aan de oppas.

 

Persoonlijk contact

Nanny Nina Den Haag en Westland wordt geleid door een enthousiast en lokaal Cityteam, waardoor we alle oppassers goed en persoonlijk kennen. Wij staan daarnaast altijd voor je klaar om je vragen te beantwoorden of je te helpen als er een probleem is. Je kunt ons dan ook altijd bellen! Bovendien beantwoorden we vaak de chat en houden we in de gaten of er voldoende oppassers op de flexibele aanvragen reageren. We zijn dus erg betrokken bij het vinden van een geschikte oppas!

 

Een oppas die past bij jullie gezin

Wanneer je een vaste aanvraag of gastouder aanvraag indient nemen wij uitgebreid contact met je op. Door telefonisch te bespreken waar jullie precies naar op zoek zijn kunnen wij op zoek naar een oppas die geschikt is voor jullie gezin. Wij kennen onze oppassers namelijk persoonlijk en weten daardoor welke oppas bij jullie past.

 

Verschillende services

Nanny Nina biedt verschillende opties aan; je kunt een flexibele oppas boeken voor een avondje uit, een vaste oppas die een aantal (mid)dagen in de week komt oppassen, een gastouder met kindertoeslag die volle dagen oppast en sinds kort bieden wij ook au-pairs aan. Ook op speciale gelegenheden, zoals feestjes en bruiloften, kun je een oppas boeken! Hierdoor is er altijd wel een optie die bij jou wensen past! Bovendien zijn de services ook te combineren. Bij een membership voor een vaste oppas kun je immers onbeperkt flexibele aanvragen indienen, bijvoorbeeld om een avondje weg te kunnen.

 

Individuele aandacht in een vertrouwde omgeving

Een oppas haalt de kinderen uit school en zorgt dat ze worden opgevangen in hun eigen thuisomgeving. Na een intensieve schooldag kunnen ze dus lekker thuiskomen en hoeven ze niet nog naar de naschoolse opvang. Bovendien krijgen ze individuele aandacht van de oppas! Onze oppassers zijn enthousiaste meiden die graag leuke activiteiten bedenken. Je kind zal zich dus nooit vervelen!

 

Vriendjes, sport en klusjes

Een groot voordeel van een vaste oppas aan huis is dat jouw kinderen vriendjes mee naar huis kunnen nemen en ook bij vriendjes kunnen spelen. Bovendien kan de oppas jouw kinderen ook naar sport of andere activiteiten halen en brengen. Een drukke werkdag? Onze oppassers zorgen dat het avondeten klaar staat, ruimen gebruikte spullen op en nemen in overleg enkele huishoudelijke taken over, zoals: stofzuigen, de vaatwasser uitruimen en de was. Zo kom je thuis in een opgeruimd en schoon huis!

Benieuwd naar wat een oppas kost in Den Haag? Lees het hier!

Na het lezen van deze voordelen interesse in een oppas? Of wil je meer informatie? Bel dan naar 0641633911 of neem een kijkje op www.nannynina.nl

 

 

 

 

 

 

 

06 30229413

[email protected]

Figeeweg 1P Haarlem

NannyNina

Jouw oppas geregeld

Bij Nanny Nina laten we ouders genieten van het leven, wetende dat hun kinderen een toptijd hebben. Wij verzorgen vaste oppas, flexibele oppas, gastouder of au-pair met oprechte zorg, verantwoordelijkheidsgevoel en autenticiteit.

Services van Nanny Nina

Vaste oppas

Vaste dag(en) in de week

1 vaste oppas op vaste dagen

Hulp met schoolwerk & huishouden

98% match binnen 2 dagen

vanaf € 69 per maand

Af en toe oppas

Losse dagen/avonden

Plaats boeking en ontvang reacties

Boek steeds jouw favoriete oppas

Boek tot 30 min van te voren

14,99 per maand

Gastouder

Oppas aan huis met toeslag

Kinderopvangtoeslag

Hulp met huishouden

Gastouder blijft minimaal 1 jaar

vanaf € 99 per maand

Au Pair

Live-in oppas

Flexibele opvangtijden

Goedkoper dan BSO

Woont bij jou in huis

vanaf € 1888 eenmalig

Word jij onze nieuwe nanny?

Bijbaan als oppas of een baan als gediplomeerd gastouder?

Bepaal zelf je uurtarief

Echt leuk werk

Wanneer je wilt

Oppasadressen in de buurt