× Close
About Us Image
Over ons
Wij zijn Jasmijn & Lyla Kok, oprichters van Nina.care. Ons doel is de perfecte match te vinden tussen gezinnen en hun au pair of oppas.
Dankzij mega strenge toelatingseisen en jarenlange ervaring zit onze database vol met betrouwbare en leuke oppassers. Onze super-snelle app zorgt er vervolgens voor dat de opvang zó geregeld is.
Daarnaast zorgen wij goed voor onze au pairs & oppassers. Door het aanbieden van geweldige events, gecertificeerde trainingen en een in-house Academy, worden ze écht onderdeel van ons team.

De 10 leukste vakantieparken van Nederland!

avatar van jasmijn kok
Datum: 29 september 2021
Auteur:
Over de Auteur: This blog was published by Jasmijn in the Nina.care team. She hopes to inform, surprise and delight you with our content!
Contact: jasmijnkok@nina.care

In Nederland vind je de leukste vakantieparken voor heel het gezin! Van tropische zwemparadijzen tot wakker worden tussen de wilde dieren. Of logeer je liever in een bungalow met eigen speelkamer? Het kan allemaal in deze vakantieparken. Lees snel meer!

Beekse Bergen

Bij de Beekse Bergen sta je oog in oog met giraffen, olifanten en tijgers. Je overnacht in de natuur en een van de bungalows, Big Five Safaritenten, blokhutten of Maji villa’s aan het water en s’ochtends word je wakker van de dierengeluiden om je heen. Rawrrrr!

Het vakantiepark ligt naast het Safaripark van Beekse Bergen en het Junglebad Beekse Bergen. Hier kunnen je kinderen op avontuur in het safaripark of even afkoelen in 1 van de 3 zwembaden. Vergeet trouwens ook niet om een fiets te huren en de omgeving te ontdekken!

Slagharen

In dit bekende attractie- en vakantiepark begeven jij en je kinderen je in Westernstij. De gezellige bungalows, mobile home, chalets en een Wigwam Deluxe liggen naast attractiepark Slagharen en het in- en outdoor waterpark Aqua Mexicana.

Tip: na sluitingstijd zijn er voor gasten van het vakantiepark nog verschillende shows en evenementen tijdens de familieavonden.

De Boshoek

Dit vakantiepark is geschikt voor zowel een lekkere rustvakantie als een actief weekendje weg. Je bent omringt door de natuur én je kinderen zullen zich geen moment vervelend tijdens het volle programma van De Boshoek Animatieteam.

Opzoek naar een actief uitje met de hele familie? Boek dan een tocht buggy rijden en zorg dat je goed vastzit!  

Landal GreenParks

Met een tropisch zwemparadijs en grote indoorspeeltuin is deze plek ideaal voor actieve kinderen en waterratjes! Naast klimtorens, blokken en glijbanen is er een theatershow en een kinderanimatieprogramma met Puk & Belle. Deze kent jouw kleintje misschien wel van tv.

Hadden we trouwens al gezegd dat er ook een kinderboerderij en midgetgolfbaan is? En dat de bungalow waarin je slaapt vol met speelgoed zit en een eigen speelkamer heeft?

Beerze Bulten

In dit vakantiepark klauteren jouw kinderen door het indoor speelparadijs mét Konijnenhol! De mascotte genaamd Bultje staat de kinderen al op te wachten. Naast de Beerze bowlingbaan, met lekkere frietjes (!), vermaak je je in het theater of trek je erop uit in de natuur.

De Leistert

In dit vakantiepark kan je, naast het verblijven in een bungalow, je eigen tent of caravan meenemen. Zijn de kinderen fan van kamperen maar jij niet zo? Boek dan een plekje op de Clamping en geniet van nét iet meer comfort en luxe.

Tip: even tot rust komen? De groene omgeving is perfect voor een grote wandeling.

Bungalowpark Zuiderzee

Dit tropische zwemparadijs is gelegen aan het IJsselmeer. Je verblijft in luxe bungalows met je eigen stijger terwijl je geniet van het uitzicht.

Hadden we al gezegd dat er een 60 meter lange glijbaan is? Ontdek de omgeving op de fiets of in een kano of gooi een hengel uit en ga een dagje vissen!

Westerbergen

In dit vakantiepark slaap je in unieke boomhutten met jacuzzi. Het kindvriendelijke park beschikt over meerdere overdekte en openlucht attracties.

Deze prachtige omgeving is zeker aan te raden voor het maken van wandel- en fietstochten!

Weerterbergen

Dit vakantiepark is een echte aanrader voor dierenliefhebbers! Je kan hier namelijk overnachten in een paardenhotel. Hiermee wordt bedoeld dat je je paard of pony mee mag nemen naar het park en dat deze in de stal van de manege mag staan. Samen met andere logeer pony’s!

Naast dit opmerkelijke extraatje heeft dit park ook een speciale ChillZone voor tieners van 13 t/m 17 jaar. Hier kunnen ze lekker chillen, muziek luisteren, poolen en nog veel meer.

Kustpark Klein Poelland

Als jouw kinderen gek zijn op ravotten in de natuur en spelen op het strand zit je hier goed! Dit bungalowpark ligt in een groene omgeving in de provincie Zeeland.

Verken de omgeving lopend, met de fiets of op een paard. Keuze genoeg!

Gerelateerde berichten