Blog \ Business nanny nodig?

Oppas met een factuur nodig?

Zoek je een bedrijf om met een factuur je oppaskosten te kunnen regelen?

De business nanny of company babysitter is iets dat we nu steeds vaker horen. Een oppas op een stakingsdag regelen of voor als een medewerker ziek is komt veel vaker voor dan vroeger. Ook ontvangen we nu vaak verzoeken om een partnership aan te gaan om de oppas voor bedrijven te regelen. De bedrijven zijn op zoek naar flexibiliteit die de opvang vaak niet kan bieden, met de zekerheid dat het om een betrouwbare oppas gaat die goed gescreend is.

 

Onze huidige partners

Ben je op zoek naar een partner om een fijne korting aan je medewerkers te kunnen geven? We regelen voor de KLM, TomTom, Het Kurhaus en Hotel Des Indes de nannies en oppassers. En graag gaan we ook met jullie een fijne samenwerking aan.

 

Hoe we werken.

We merken dat met onze andere zakelijke partners het heel fijn werkt. Dit komt denk ik omdat we echt een win win situatie hebben gecreëerd. Wij zijn blij met een nieuwe partner omdat onze naam verder wordt verspreid. De partners hebben een betrouwbare partij die ze kunnen aanbevelen aan bijvoorbeeld internationale medewerkers die niet weten hoe de opvang in Nederland is geregeld en geen netwerk van vrienden en familie hebben om te helpen met de kinderopvang. We denken ook graag mee hoe we een persoonlijke oplossing kunnen maken. Bijvoorbeeld een specifieke taal eis voor een oppas of een couponcode aanmaken met de naam van uw bedrijf het kan allemaal!

 

Op zoek naar een partner? Stel ons je vraag gerust!

Mocht je nog op zoek zijn naar een oppas op een bedrijfsfeest of een zakelijke partner om uw company nanny of business oppas te verzorgen neem dan gerust contact op met oprichter Jasmijn kok

 

Contact

✨Jasmijn Kok

💌 jasmijnkok@nannynina.nl

📱0638502234