× Close
About Us Image
Over ons
Wij zijn Jasmijn & Lyla Kok, oprichters van Nina.care. Ons doel is de perfecte match te vinden tussen gezinnen en hun au pair of oppas.
Dankzij mega strenge toelatingseisen en jarenlange ervaring zit onze database vol met betrouwbare en leuke oppassers. Onze super-snelle app zorgt er vervolgens voor dat de opvang zó geregeld is.
Daarnaast zorgen wij goed voor onze au pairs & oppassers. Door het aanbieden van geweldige events, gecertificeerde trainingen en een in-house Academy, worden ze écht onderdeel van ons team.

BAQME komt met een duurzame en veelzijdige cadeautip

avatar van jasmijn kok
Datum: 30 november 2021
Auteur:
Over de Auteur: This blog was published by Jasmijn in the Nina.care team. She hopes to inform, surprise and delight you with our content!
Contact: jasmijnkok@nina.care

Ontdek een nieuwe cadeautip voor je familie en vrienden. Met een BAQME cadeaukaart geef je hen de vrijheid om te reizen op een leuke, duurzame en moeiteloze manier. Wil je meer weten? Lees dan verder!

Het weggeven van cadeaus brengt fijne, belonende gevoelens met zich mee. De feestdagen komen eraan en dus zijn veel van ons al bezig met het bedenken van geschikte cadeaus voor onze geliefden. En zoals we allemaal weten, is dat een uitdaging. Wat moet ik kopen voor de oppas die altijd past op mijn liefste Katie en Lucas? Wat doe ik Linda cadeau voor haar baby shower?

Het mooiste dat we voor hen kunnen kopen is een duurzaam en veelzijdig product dat hen enthousiast maakt om het cadeau ook echt te gebruiken. Waar past deze omschrijving perfect bij? Een BAQME cadeaukaart!

Het ontvangen van een cadeaukaart is altijd fijn. Voor sommige lijkt het misschien onpersoonlijk, maar eigenlijk is het een ontzettend attent cadeau. Zeker als het gaat om een service, meer specifiek een ervaring. Door een BAQME cadeaukaart weg te geven kan de ontvanger zelf invullen wanneer hij of zij gebruik wil maken van deze ervaring. Met een BAQME cadeaukaart krijgt hij of zij de kans om  op elk moment een van de elektrische bakfietsen in Rotterdam en Den Haag te huren. Dit is zo gedaan, via een paar stappen in onze app.

oppas van nina.care op de elektrische bakfiets van baqme

Je geliefde kan de cadeaukaart gebruiken wanneer het hem of haar het beste uitkomt. Sommigen gebruiken een elektrische bakfiets het liefst als het weer goed is, zodat ze eindelijk kunnen gaan picknicken in het Haagse Bos. Anderen willen wellicht met de e-bakfiets naar een van hun viermaandelijkse IKEA tripjes. Tot slot vinden sommigen – zeker oppassers –  de e-bakfiets misschien geschikt voor een uitje naar de minigolf baan met hun oppaskinderen.

Naast de flexibiliteit om de cadeaukaart te kunnen gebruiken wanneer de ontvanger maar uitkomt, biedt BAQME de mogelijkheid om de meest toepasselijke waarde te kiezen voor de cadeaukaart. BAQME biedt de mogelijkheid om cadeaukaarten aan de schaffen van €15, €25 of €50. De waarde van de cadeaukaart wordt na aanschaf toegevoegd aan de portemonnee van de gebruiker in de app en meteen getransformeerd in te gebruiken minuten. Voor de prijs van één cadeaukaart ontvangt de gebruiker dus 100 tot 300 minuten, afhankelijk van de waarde van de ontvangen cadeaukaart.

cadeaukaart van baqme

Om een BAQME cadeaukaart te kopen kun je terecht op de BAQME website, waar je de waarde naar keuze kunt selecteren. Zodra je de kaart overbrengt naar de ontvanger, kan hij of zij automatisch de waarde van de kaart toevoegen aan hun portemonnee in de BAQME app. Voor meer informatie over het downloaden van de app kun je terecht op www.baqme.com.

We hopen dat jullie enthousiast zijn over deze nieuwe suggestie en volop kunnen genieten van de gebruikerservaring van BAQME. We zijn nieuwsgierig naar jullie feedback!

Gerelateerde berichten