× Close
About Us Image
Over ons

Hi! Aangenaam, wij zijn Lyla & Jasmijn Kok, oprichters van Nanny Nina. Ons doel is ouders te laten genieten, terwijl hun kinderen ook een toptijd hebben. Het vinden van de ideale oppas is een hele persoonlijke zoektocht, die wij graag een stuk gemakkelijker maken. Onze database zit vol betrouwbare, leuke natuurlijk lieve nanny’s met voor elk gezin de perfecte match. Last minute afspraak, oma die toch niet kan komen, onverwacht de kinderen een dag thuis? Wat de situatie ook is, met Nanny Nina is de oppas in no time geregeld.

Bij ons draait alles om vertrouwen en vrijheid. Wij zorgen voor een betrouwbare oppas – of gastouder of au pair – zodat ouders zich onbezorgd op hun werk kunnen focussen of lekker wat tijd voor zichzelf hebben. Tegelijkertijd helpen we onze nanny’s om een serieuze carrière te maken van hun oppaswerk. Op de Nanny Nina Academy leiden we geïnteresseerden in zes maanden op tot pedagogisch professional om aan de slag te gaan als gastouder. We helpen graag vrouwen in hun kracht, zodat ze het beste uit zichzelf kunnen te halen.

6 kostuum ideeën voor kinderen tijdens Halloween

Datum: 28/10/2021
Auteur:
Over de Auteur:

Zondag 31 oktober is het Halloween. De dag waarop kinderen langs de deuren gaan voor trick of treat, uitgeholde pompoenen je om de oren vliegen en je een bezoekje brengt aan spookhuizen of pretparken vol griezelige figuren. Het liefst verkleed in een spooky outfit. Wij hebben een aantal van onze favoriete kostuums op een rijtje gezet zodat je samen met je (oppas)kinderen langs de deuren kan gaan dit weekend. Veel plezier!

Prins & prinses

Ga samen met je oppaskinderen verkleed als je favoriete prins of prinses! Kleurrijke jurken voor prinsessen en stoere pakken voor prinsen. Wie wil dat nou niet? Veel kinderen kijken vanaf jongs af aan al naar Disney-films met prinsen en prinsessen in de hoofdrol en hebben vaak een favoriet karakter met bijbehorende outfit. Gaat jouw (oppas)kindje als Assepoester, Belle of Elza? Of een ander kleurrijk sprookjesfiguur inclusief passende handtas en gevlochten haar?

Piraat

Het piratenkostuum is er een die we elke Halloween weer veel terugzien. Dit omdat het een gemakkelijk kostuum is om zelf na te maken. Een gouden zwaard, (nep) papagaai, haak en ooglapje en je komt al aardig in de buurt!

Tip: een avondje Pirates of the Carrebean kijken doet wonderen voor je inspiratie. (Let hierbij wel op de leeftijdgrens voor kinderen, vaak vanaf 13 jaar)

Magere Hein

Ook Magere Hein zie je vaak langskomen tijdens Halloween. Dit griezelige kostuum bestaat meestal uit een zwart gewaad en neppe zeis. De zichtbare lichaamsdelen laten zien dat hij een geraamte is dus vergeet ook niet je handschoenen en gezichtsmasker!

Kind met pompoen tijdens halloween met een leuk kostuum

Heksen & tovenaren

Een klassieker onder de verkleedkostuums! In elk huishouden vind je wel een object wat als bezem kan dienen en voor tovenaren ben je al snel klaar met een grote hoed of mooie mantel (lees: gekleurd plaid dat normaal op de bank ligt). Maak de outfit af door met schmink kleine spinnetjes en spinnenwebben op de armen te schminken of gebruik glitterstenen voor bij de magische tovenaarsoutfit. Hocus pocus… Zien wij nou dubbel of heb jij net je buurvrouw in een kikker veranderd?

Fee

Denk aan Tinkelbel, het sprookjesbos in de Efteling en cartoons van Winx. Wie is er nou niet mee opgegroeid? Deze mythische wezens worden omschreven als antropomorf en komen in veel culturen voor. Het perfecte kostuum voor jou en je kind!

Vind hier de perfecte vleugels en toverstaf.

Tip: leuk om, wanneer er meerdere kinderen zijn, matchende feeënkostuums te kopen en als feeëngroep verkleed te gaan!

Halloween

Zoals benoemd is het aankomend weekend alweer Halloween. Met uitgeholde pompoenen, kinderen die langs de deuren gaan voor snoep en de mooiste kostuums is dit zeker het griezeligste weekend van het jaar! Wij hebben 6 kostuum ideeën voor kinderen op een rijtje gezet zoals: prinsen en prinsessen, piraat, Magere Hein, heksen en toveraren en feeënkostuum. Zodat jij en je (oppas)kinderen lekker naar buiten gaan en de show stelen en de hele buurt weet bij wie ze volgend jaar moeten zijn voor inspiratie.

Ga jij dit jaar langs de deuren en weet je al hoe jouw kindjes verkleed gaan?

Gerelateerde berichten