Au pair

Au pair bureau Nanny Nina is Erkend referent volgens de Nederlandse overheid

au pairs nanny nina

Is een au pair wat voor jullie?Hallo drukke gezinnen! Op zoek naar een au pair die bij jullie thuis komt wonen? Wij helpen je graag en zijn erkend referent van de IND. Daarnaast zijn wij het enige au-pairbureau waar je direct gratis toegang krijgt tot ons uitgebreide oppasnetwerk in het hele land.

Vragen of je aanvraag doen?
Bel of app 06 83261116
[email protected]

Groet, Jasmijn, Ritsya en Erin Au Pair-agents Nanny Nina Nederland

Heb je vragen of wil je even overleggen? Vraag het ons gerust! 316 38502234 [email protected]

Contact personen: Ritsya, Erin en Michelle

Tarieven

Een au pair is geen dure manier van kinderopvang.

.

Kosten au pair bureau nanny nina prijsoverzicht
au pairs nanny nina event in haarlem boottour for au pairs

Hoe het werkt

1. Plaats verzoek

Vul jouw au pair verzoek in via de link https://forms.gle/eCr6nTtKTWtWdZbk9

2. Intake gesprek

We bellen je binnen 2 werkdagen met meer informatie

3. Ontvang profiel

We stellen zo snel mogelijk een profiel voor!

4. Maak kennis

Doe de eerste betaling en plan samen een video call #nocurenopay

5. Administratie

Geen klik? Dan zoeken we nogmaals. Match?! Dan starten we alle administratie

6. Start!

Ontvang en ontmoet jouw au pair op Schiphol

Veel gestelde vragen

Klinkt chique hè, een au pair? Maar wat is het nu eigenlijk precies?

Een au pair is iemand uit het buitenland tussen 19 - 30 jaar oud die voor een bepaalde periode, tot maximaal één jaar bij het gastgezin in huis woont als een culturele uitwisseling. Ze komt voor de uitwisseling en in ruil voor kost, inwoning en zakgeld ondersteunt de au pair bij de zorg voor de kinderen en lichte hulp in het huishouden.

Meer weten? https://nannynina.nl/page/nl/au-pair

 

Wat voor taken heeft een au pair en hoeveel uur mag de au pair eigenlijk werkzaamheden verrichten??
Maximaal 30 uur per week voor het gezin.

Hierbij voert de au pair verschillende taken uit. Ze zorgt voor de kinderen en brengt ze bijvoorbeeld naar school en/of haalt ze op, ze brengt ze naar sporten, eet met de kinderen, helpt met huiswerk of legt ze op bed. Daarnaast doet een au pair ook de licht huishoudelijke taken in huis. Denk hierbij aan de was, eten koken, stofzuigen, opruimen of de hond uitlaten.

Hoe vaak mag een au pair op de kinderen letten? Mag een au pair ook in het weekend werkzaamheden verrichten?

Een au pair mag maximaal 30 uur per week werkzaamheden verrichten. Een week bestaat uit maximaal vijf dagen. Een werkdag van een au pair kan echter ook in het weekend zijn. Per dag mag maximaal 8 uur gewerkt worden. Een au pair mag maximaal drie keer in de week ook 's avonds werken. Daarnaast heeft de au pair recht op twee dagen vrij per week. Eén keer per maand moeten deze vrije dagen in het weekend zijn.

Samen met de au pair maak je het verplichte werkrooster.. Het geeft gezinnen en de au pairs houvast en je weet op deze manier wat je van elkaar verwacht.

Hoeveel maanden mag een au pair bij een gastgezin blijven?

Een au pair mag van de Nederlandse overheid maximaal één jaar in Nederland blijven. Mocht je daarna nog wel gebruik willen maken van een au pair, kan natuurlijk altijd gezocht worden naar een nieuwe au pair voor het volgende jaar. Lees meer over au pairs: https://nannynina.nl/page/nl/au-pair

Als gezin dien je een extra kamer te hebben voor de au pair. Daarnaast moeten de financiële middelen aanwezig zijn om de au pair kost, inwoning en zakgeld te bieden. Ook is het belangrijk om open te staan voor de cultuur van de au pair. Binnen het gezin wordt Nederlands en dat is niet de eerste taal van de au pair. Het gastgezin kan er zelf voor kiezen of zij de au pair een Nederlands cursus aan willen bieden. Dit wordt over het algemeen wel aangeraden als bijdrage aan de culturele uitwisseling.

De kamer van een au pair moet tenminste één raam hebben dat daglicht binnenlaat en open kan. Ook moet de kamer een verwarming, verlichting, een bureau met stoel en kastruimte bevatten. Internettoegang moet voor de au pair in het gehele huis beschikbaar zijn.

Meer FAQ's